Upphängningssystem | 1 mar

Kan användas inom- och utomhus

Novipros upphängningssystem består av ett komplett skensystem och tolv olika typer av rörklammer för att täcka alla kundbehov.

Kan användas inom- och utomhus
Komplett skensystem.

För att passa olika miljöer, både inom- och utomhus, finns systemet i korrosivitetsklass C1–C5. Fem olika ytbehandlingar erbjuds: elförzinkad/blankförzinkad, förförzinkad, varmförzinkad/galvaniserad, dacromet och rostfritt stål (A4). Snabblås och kombimutter är exempel på funktioner.

Källa: dahl.se

Publicerad 1 mars 2024

På nytt jobb

Lars Pellmark har utsetts till specialist teknisk förvaltning hos Jernhusen AB, Stockholm. Han kommer från Skandia fas­tigheter.
Bengt Bäckström har anställts som teknisk säljare på Hallströms verkstäder AB, Nälden. Han kommer från Fläktgroup.
 Sofie Bjurling har utnämnts till produktchef för varumärket Pneumatex hos IMI Hydronic Engineering AB. Hon var tidigare kundvårdsspecialist på företaget. Lena Särehag Bellwood har utsetts till produktchef för varumärkena TA och Heimeier. Hon kommer närmast från Protek där hon var projektledare.
 Deniz Kalkan har anställts som sprinklerkonstruktör hos Intec. Han har tidigare arbetat som vvs-konstruktör på Technoresolut och Sweco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.