Jubileum

Hämtade ut nya presskortet och insåg att tio år har gått sedan jag efter två och ett halvt på journalisthögskolan blev accepterad som medlem i Svenska Journalistförbundet.

Tio år sedan man satt och granskade texter med klasskamraterna i universitetets betonggrå klassrum. Nu syns kursarna både här och där, och aldrig hade jag väl kunnat tro att jag skulle sitta och blogga för VVS Tekniska Föreningens räkning. Bloggen som medium var väl inte ens påtänkt när jag knattrade ned de första artiklarna på skolans antika datorer – minns ni de där små Macarna som liksom var allt-i-ett, en liten grå burk med en liten grå skärm och så ett löst tangentbord? De betraktades som antika redan då. Nu sitter man med färgskärm och hela den där gamla, lilla Macens hårddisk ryms väl på ett reklam-usb-minne.Nåväl, nu är det gamla presskortet noga ituklippt av en dam på journalistförbundet och jag är utrustad med ett nytt. Undrar hur maskinparken utvecklas de kommande tio åren…

Publicerad 1 december 2008

På nytt jobb

Dick Sellberg har anställts som säljare hos Roth Sverige AB, Malmö. Han kommer från STP Konsult.
Christel Ternström har anställts som innesäljare på Ekovent AB, Malmö. Hon kommer från Lindab.
Jenny Stenberg har utsetts till produktchef bygginfo hos Svensk byggtjänst, Stockholm. Hon kommer från Fastighetsmäklarförbundet.
 Kristin Olving har anställts som konsult för att jobba med miljöcertifieringar och taxo­nomi på Energi och miljö hos Bengt Dahlgren Göteborg AB. Hon kommer från annan bransch. Tobias Dahlquist har anställts som biträdande vvs-konsult. Han kommer från Yrgo. Jesper Knutsson har anställts som expert på cirkulära vattensystem och dagvattenhantering. Han kommer från Chalmers. Linnea-Louise Joo har anställts som biträdande konsult. Hon kommer från Chalmers. Pär Holm har anställts som elkonsult. Han kommer från Bravida. Christoffer Alm har anställts som konsult och gruppledare inom energieffektivisering. Han kommer från Chalmers industriteknik. Moa Normark har anställts som biträdande vvs-konsult. Hon kommer från Chalmers. Fredrik Risby har anställts som seniorkonsult som besiktningsman, uppdragsledare, byggledning och kontroll­ansvarig i Borås. Han kommer från Afry.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.