Jonny Hellman ny vd på VVS-fabrikanternas råd

Jonny Hellman ny vd på VVS-fabrikanternas råd
Jonny Hellman

Styrelsen för VVS-fabrikanternas råd har utsett Jonny Hellman till ny vd. Jonny har en lång erfarenhet av olika roller och frågor inom bygg- och installationsbranschen, samt ett ledarskap, som kommer väl till pass för att fortsätta utveckla VVS-fabrikanterna som en attraktiv och stark branschorganisation. Jonny kommer närmast från en verksamhet som konsult och innan dess som vd för Byggvarubedömningen.

”Det är mycket glädjande att Jonny valt att anta utmaningen och fortsätta den positiva utveckling vi har som branschorganisation. Jonnys erfarenheter tillsammans med våra duktiga medarbetare på kansliet och så klart alla engagerade medlemmar, kommer att tillsammans flytta fram positionerna ytterligare för vvs och va i Sverige”, säger Fredrik Skarp, styrelseordförande för VVS-fabrikanterna.

”Med stor entusiasm ser jag fram emot rollen. Med min erfarenhet och mitt breda nätverk hoppas jag kunna fortsätta utveckla och förvalta VVS-fabrikanternas råd. Det finns många intressanta och utmanande frågor inom bland annat digitalisering och hållbarhet, där vi som branschorganisation både har möjligheter och ansvar att driva på i rätt riktning. Att fortsätta skapa medlemsnytta tillsammans med kansliet och medlemmarna kommer vara väldigt inspirerande”, säger Jonny Hellman.
Jonny tillträder tjänsten senast 2 augusti.
Källa: VVS-fabrikanternas råd

Publicerad 6 april 2021

På nytt jobb

Pål Warolin har utsetts till ny vd på Uniwater AB, Göteborg. Han kommer från annan bransch.
 Peter Nyberg har anställts som energistrateg på Specialfastigheter Sverige AB, Stockholm. Han kommer från Aktea.
Leo Olsson har anställts som energingenjör hos Aktea AB, Stockholm. Han kommer från TUC. Jules Hanley har anställts som energiingenjör i Malmö. Hon kommer från Lunds tekniska högskola. Riccardo Maggioni har anställts som energispecialist i Göteborg. Han kommer från KYH.
Jonas Brandstedt har anställts som projektledare på Ventpartner i Västmanland AB, Västerås.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.