KONSULTKONTOR | 25 jan 2019

Iproj startar i Norrköping

IProj expanderar med kontor i Norrköping 

Det går bra för Örebrobaserade projekteringsföretaget IProj, som nu expanderar med ett nytt kontor i Norrköping. IProj som specialiserat sig på installationsprojektering kopplat till VVS-arbeten har haft fullt upp sedan oktober 2017 då företaget grundades, och växte under 2018 från fyra till sju medarbetare. Nu hoppas företaget på att göra samma resa i Östergötland.
Projekteringsföretaget IProj har haft fullt upp sedan företaget grundades i oktober 2017, och efterfrågan av installationsprojektering är fortsatt hög. Med ett nytt kontor i Norrköping växer företaget med fler kompetenser ¬– både från konsultsidan och entreprenadsidan. 
Kontoret kommer att öppna i slutet av januari, med Eddie Melin som enhetschef.

– Det är fortsatt högt tryck i branschen och det byggs mycket både i Örebro och Norrköping – två städer som är i expansiva faser med behov av nya bostäder och kontorslokaler. Samma sak gäller för Linköping som ligger geografiskt nära Norrköping. Genom att öppna det nya kontoret i Norrköping får vi in ännu mer kompetens i företaget och vi tror att etableringen kommer kunna skapa en hel del synergieffekter, säger Thomas Ahlström, vd på IProj.

Norrköpingskontoret kommer ledas av Eddie Melin, som kommer från entreprenadsidan och rollen som projektledare hos VentPartner Östergötland.  

– Det känns väldigt kul att få möjligheten att etablera IProj i Östergötland. Nu startar ett arbete med att bygga upp en grupp som trivs ihop och kan skapa bra resultat tillsammans. Teamet kommer bestå av personer som alla har olika expertiskunskap och erfarenhet. Tillsammans med Örebro-kontoret kommer vi få en riktigt bra bredd inom företaget, säger Eddie Melin, ny enhetschef på IProj Norrköping.

Publicerad 25 januari 2019

På nytt jobb

Pål Warolin har utsetts till ny vd på Uniwater AB, Göteborg. Han kommer från annan bransch.
 Peter Nyberg har anställts som energistrateg på Specialfastigheter Sverige AB, Stockholm. Han kommer från Aktea.
Leo Olsson har anställts som energingenjör hos Aktea AB, Stockholm. Han kommer från TUC. Jules Hanley har anställts som energiingenjör i Malmö. Hon kommer från Lunds tekniska högskola. Riccardo Maggioni har anställts som energispecialist i Göteborg. Han kommer från KYH.
Jonas Brandstedt har anställts som projektledare på Ventpartner i Västmanland AB, Västerås.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.