Industriarmatur-ARI levererar till Söderenergi

Industriarmatur-ARI, Göteborg, som levererar ventiler, manöverdon och nivåvisare för fjärrvärme ,VVS, och industri har i dagarna tecknat sin hittills största order!

En order på ventiler för ca 12 miljoner till Söderenergi kraftvärme AB, som bygger Sveriges största biobränslebaserade kraftvärmepanna i Igelstaverket.

Ordern innefattar främst stora helsvetsade kulventiler från DN 300 – 900, alla ventilerna är utrustade med AUMA elmanöverdon med Sipos som gör att ventilen kan öppnas och stängas med variabla hastigheter för att undvika tryckstötar. I levereranserna kommer också att ingå stora metalltätande spjällventiler ända upp till DN 1200 från Högfors med AUMA elmanöverdon och Sipos. Spjällbackventiler från NAF i DN 700- 800 ingår också i leveransen. Totalt handlar ordern om ca 50 stora ventiler.

Publicerad 20 februari 2008

På nytt jobb

Lars Pellmark har utsetts till specialist teknisk förvaltning hos Jernhusen AB, Stockholm. Han kommer från Skandia fas­tigheter.
Bengt Bäckström har anställts som teknisk säljare på Hallströms verkstäder AB, Nälden. Han kommer från Fläktgroup.
 Sofie Bjurling har utnämnts till produktchef för varumärket Pneumatex hos IMI Hydronic Engineering AB. Hon var tidigare kundvårdsspecialist på företaget. Lena Särehag Bellwood har utsetts till produktchef för varumärkena TA och Heimeier. Hon kommer närmast från Protek där hon var projektledare.
 Deniz Kalkan har anställts som sprinklerkonstruktör hos Intec. Han har tidigare arbetat som vvs-konstruktör på Technoresolut och Sweco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.