Industriarmatur-ARI levererar till Söderenergi

Industriarmatur-ARI, Göteborg, som levererar ventiler, manöverdon och nivåvisare för fjärrvärme ,VVS, och industri har i dagarna tecknat sin hittills största order!

En order på ventiler för ca 12 miljoner till Söderenergi kraftvärme AB, som bygger Sveriges största biobränslebaserade kraftvärmepanna i Igelstaverket.

Ordern innefattar främst stora helsvetsade kulventiler från DN 300 – 900, alla ventilerna är utrustade med AUMA elmanöverdon med Sipos som gör att ventilen kan öppnas och stängas med variabla hastigheter för att undvika tryckstötar. I levereranserna kommer också att ingå stora metalltätande spjällventiler ända upp till DN 1200 från Högfors med AUMA elmanöverdon och Sipos. Spjällbackventiler från NAF i DN 700- 800 ingår också i leveransen. Totalt handlar ordern om ca 50 stora ventiler.

Publicerad 20 februari 2008

På nytt jobb

Dick Sellberg har anställts som säljare hos Roth Sverige AB, Malmö. Han kommer från STP Konsult.
Christel Ternström har anställts som innesäljare på Ekovent AB, Malmö. Hon kommer från Lindab.
Jenny Stenberg har utsetts till produktchef bygginfo hos Svensk byggtjänst, Stockholm. Hon kommer från Fastighetsmäklarförbundet.
 Kristin Olving har anställts som konsult för att jobba med miljöcertifieringar och taxo­nomi på Energi och miljö hos Bengt Dahlgren Göteborg AB. Hon kommer från annan bransch. Tobias Dahlquist har anställts som biträdande vvs-konsult. Han kommer från Yrgo. Jesper Knutsson har anställts som expert på cirkulära vattensystem och dagvattenhantering. Han kommer från Chalmers. Linnea-Louise Joo har anställts som biträdande konsult. Hon kommer från Chalmers. Pär Holm har anställts som elkonsult. Han kommer från Bravida. Christoffer Alm har anställts som konsult och gruppledare inom energieffektivisering. Han kommer från Chalmers industriteknik. Moa Normark har anställts som biträdande vvs-konsult. Hon kommer från Chalmers. Fredrik Risby har anställts som seniorkonsult som besiktningsman, uppdragsledare, byggledning och kontroll­ansvarig i Borås. Han kommer från Afry.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.