Torrt | 9 nov 2023

Humimax i arkiv och lager

Vintern närmar sig och med den ett kallare, torrare klimat.

Humimax i arkiv och lager
Bra på vintern.

Torr luft kan försämra kvaliteten på produkter och gods, då material är känsliga för relativ luftfuktighet och då materialets struktur kan förändras och hållbarheten försämras om luftfuktigheten varierar.

Munters Humimax är en serie fristående luftfuktare som säkrar minimal fluktuation i relativ luftfuktighet och samtidigt säkerställer optimal balans mellan effektiv, stabil drift och låg energianvändning. Det är en rumsenhet som enkelt monteras och ansluts på vägg.

Källa: munters.se

Publicerad 9 november 2023

På nytt jobb

Lars Pellmark har utsetts till specialist teknisk förvaltning hos Jernhusen AB, Stockholm. Han kommer från Skandia fas­tigheter.
Bengt Bäckström har anställts som teknisk säljare på Hallströms verkstäder AB, Nälden. Han kommer från Fläktgroup.
 Sofie Bjurling har utnämnts till produktchef för varumärket Pneumatex hos IMI Hydronic Engineering AB. Hon var tidigare kundvårdsspecialist på företaget. Lena Särehag Bellwood har utsetts till produktchef för varumärkena TA och Heimeier. Hon kommer närmast från Protek där hon var projektledare.
 Deniz Kalkan har anställts som sprinklerkonstruktör hos Intec. Han har tidigare arbetat som vvs-konstruktör på Technoresolut och Sweco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.