Konsultköp | 3 okt 2014

Hifab förvärvar Kanenergi Sweden

Hifab förstärker sin position inom energisegmentet genom att förvärva samtliga aktier i KanEnergi Sweden AB.

KanEnergi har 7 medarbetare och kontor i Göteborg. I och med förvärvet förstärks Hifabs verksamhet i Göteborg till ca 35 medarbetare. Affären ligger helt i linje med Hifabs strategi med tillväxt inom storstadsområden och att förstärka affären inom marknadssegment med stark efterfrågan.

KanEnergi är ett svenskt konsultbolag med kärnkompetens inom förnyelsebar och effektiv energianvändning åt fastighets- och industrikunder. Bolaget omsätter ca 7 MSEK och har 7 anställda.

Affären förstärker vår kompetens inom energiområdet och bidrar med värdefulla kundrelationer. Det bidrar till att fortsatt möta en stark efterfrågan inom området. Förvärvet innebär också att vi bättre kan hjälpa befintliga kunder att effektivisera sin energianvändning.

Källa: Hifab

Publicerad 3 oktober 2014

På nytt jobb

Dick Sellberg har anställts som säljare hos Roth Sverige AB, Malmö. Han kommer från STP Konsult.
Christel Ternström har anställts som innesäljare på Ekovent AB, Malmö. Hon kommer från Lindab.
Jenny Stenberg har utsetts till produktchef bygginfo hos Svensk byggtjänst, Stockholm. Hon kommer från Fastighetsmäklarförbundet.
 Kristin Olving har anställts som konsult för att jobba med miljöcertifieringar och taxo­nomi på Energi och miljö hos Bengt Dahlgren Göteborg AB. Hon kommer från annan bransch. Tobias Dahlquist har anställts som biträdande vvs-konsult. Han kommer från Yrgo. Jesper Knutsson har anställts som expert på cirkulära vattensystem och dagvattenhantering. Han kommer från Chalmers. Linnea-Louise Joo har anställts som biträdande konsult. Hon kommer från Chalmers. Pär Holm har anställts som elkonsult. Han kommer från Bravida. Christoffer Alm har anställts som konsult och gruppledare inom energieffektivisering. Han kommer från Chalmers industriteknik. Moa Normark har anställts som biträdande vvs-konsult. Hon kommer från Chalmers. Fredrik Risby har anställts som seniorkonsult som besiktningsman, uppdragsledare, byggledning och kontroll­ansvarig i Borås. Han kommer från Afry.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.