SAMARBETE | 15 jun 2022

GK ingår avtal med gruvjätte

GK Sverige har ingått avtal med gruvjätten LKAB gällande entreprenadarbeten, reparations- och underhållsarbeten av rör och ventilation samt rådgivning inom energi.

GK ingår avtal med gruvjätte
LKAB har ingått ett ramavtal med GK Sverige som avser entreprenadarbeten, underhåll- och reparationer av rör och ventilation samt rådgivning inom energi. Foto: LKAB

– LKAB samverkar med strategiska leverantörer för ökad hållbarhet, produktivitet och kostnadseffektivitet. Hållbarhet är centralt i GK:s koncernstrategi – med visionen att vara en klimatförebild. Därför är vi oerhört glada och tacksamma att LKAB fortsätter välja GK som leverantör i Norrland, och att vårt samarbete utvecklas inom fler teknikfack, säger Svenåke Boman, regionchef för region nord på GK Sverige.

Viktiga kriterier för LKAB är att arbeta kostnadseffektivt, att ha historisk förmåga att leverera med kvalitet och säkerhet enligt tidplan samt ha ett ansvarstagande för hållbarhet genom underleverantörskedjan. Avtalet är ett ramavtal där GK är en godkänd och avtalad leverantör samt uppfyller alla de kriterier som LKAB listar som viktiga.

Källa: GK Sverige

Publicerad 15 juni 2022

På nytt jobb

Jakob de Ron har anställts som energikonsult på FVB Sverige AB, Stockholm. Han kommer från Property Partner.
Sebastian Franzke har anställts som teknisk säljare på projektservice hos Jeven AB, Gävle. Han kommer från Gävle kommun.
Rhode Östling har utsetts till gruppledare för vvs i Skåne hos Norconsult AB, Malmö. Hon kommer från WSP.
Christian Sjöström har anställts som drift-/servicetekniker hos Swegon Sverige i Malmö. Han kommer från Coor.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.