Bok | 21 aug 2023

Geotermisk energi – hemlig kraft?

Författarna Kristina Hagström Ilievska och Gabriella Skog släppte nyligen barnboken ”Our Hidden Powers” som lär barn om förnybar- och geotermisk energi.

Geotermisk energi – hemlig kraft?
Författarna Kristina Hagström Ilievska och Gabriella Skog släppte nyligen barnboken ”Our Hidden Powers”. Foto: Baseload Capital

Duon firade nyligen boksläppet och lockade deltagare från industrin, universitet, politik och miljödebatt. Även den svenska översättningen av boken, ”Våra hemliga krafter”, hade premiär vid tillställningen i Stockholm.

Budskapet i boken är att alla har en styrka och en hemlig kraft, och att när vi lär oss om vår egen kraft kan vi använda den för att göra världen bättre.

Aurore Belfrage, geopolitisk rådgivare och investerare inom techbranschen, berömde boken:

– ”Our Hidden Powers” är en lysande bok som med hjärta och elegans inspirerar barn och deras läsande föräldrar att lära sig om hållbara energisystem. Boken har en genuint engagerande berättelse och uppmuntrar till reflektion och handling.

Boken har redan sålt i över 8 000 exemplar och finns att beställa på både svenska och engelska på Bokus, Adlibris och Amazon.

Publicerad 21 augusti 2023

På nytt jobb

Anna Cornander har utsetts till produktchef för hållbar fjärrvärme hos Eon, Malmö. Hon kommer från Rise.
Ann Wingård har utsetts till försäljningschef på Indoor Energy, Solna. Hon kommer från Coromatic.
Christopher Peralta har anställts som energicontroller hos Enstar AB, Stockholm. Han kommer från annan bransch. Abiel Tesfamhret har anställts som energikontroller. Han kommer från Knivsta kommunfastigheter och bostäder.
Daniel Serell har utnämnts till vd för Sandbäckens rör i Kalmar AB där han tidigare var projektledare.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.