KYLKÖP | 11 nov 2020

Franks köpte Gårdfeldt

Francks Kylindustri i Sweden förstärker sin position i Sverige genom förvärvet av Gårdfeldts Kyl AB (”Gårdfeldts”). Nuvarande ägare Anders Gårdfeldt och Torbjörn Engelbrektson kommer att fortsätta arbeta som VD och som projektledare.

– Vi är mycket glada att Gårdfeldts har valt att ansluta sig till Francks och kommer stärka vår position på den svenska marknaden med sin kompetens och erfarenhet. Det möjliggör att Vi kan utveckla bolaget ytterligare genom att Vi nu har möjlighet att bredda verksamheten och erbjuda nya tjänster. Gårdfeldts är ett anrikt familjeföretag som delar vår vision och värderingar vilket känns otroligt spännande och fortsätta på den framtida resan tillsammans, säger Per Hannius, VD Francks Kylindustri Sweden AB.

– Vi ser fram emot att bli en del av Francks och fortsätta med den starka tillväxt som verksamheten haft i Francks Kylindustr. Genom vår expertis har vi ett mycket starkt erbjudande till marknaden och har fått större förtroende hos våra kunder inom konstruktion, konsultation och installation. Som del av Francks får Vi ytterligare möjligheter att utvecklas och bredda våra kunskaper och tillsammans hoppas Vi att Vi kan växa och stärka marknaden i Värmland med omnejd, Anders Gårdfeldt, Gårdfeldts Kyl AB

 

Publicerad 11 november 2020

På nytt jobb

 Jeanna Nylander har utsetts till vd för Bengt Dahlgren Syd AB, Malmö. Hon kommer från Allbygg.
Anders Sjögren har utnämnts till vd för Bastec AB, Stockholm. Han var tidigare affärsområdeschef Produkter på företaget.
Victor Ahl har anställts som energi- och vvs-ingenjör hos Energija, Jonsered. Han kommer från Afry.
Marcus Sandlund har utnämnts till kommersiell direktör på Caverion. Han var tidigare affärsområdeschef för advisory business i företaget.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.