Klimatbaffel | 1 mar

För frihängande montage

Swegons Adriatic är en aktiv klimatbaffel med kyla, värme och ventilation.

För frihängande montage
Tillval finns.

Den är designad för frihängande montage, nedpendlad eller dikt mot tak, och har inbyggd cirkulationsluftöppning i underdelen.

Designdelen finns i två utföranden, Prisma, med en mer traditionell form, och Ellips, med mjukare och rundare form. Som tillval finns en anslutningskåpa för att dölja ventilationskanal och vattenrör.

Den är utrustad med ADC samt justerbar slitsreglering med hjälp av vred för enkel anpassning på plats. Standardfärg är vit Ral 9003 men den kan beställas i ytterligare fem kulörer samt andra färger på förfrågan.

Källa: swegon.com/sv

Publicerad 1 mars 2024

På nytt jobb

Lars Pellmark har utsetts till specialist teknisk förvaltning hos Jernhusen AB, Stockholm. Han kommer från Skandia fas­tigheter.
Bengt Bäckström har anställts som teknisk säljare på Hallströms verkstäder AB, Nälden. Han kommer från Fläktgroup.
 Sofie Bjurling har utnämnts till produktchef för varumärket Pneumatex hos IMI Hydronic Engineering AB. Hon var tidigare kundvårdsspecialist på företaget. Lena Särehag Bellwood har utsetts till produktchef för varumärkena TA och Heimeier. Hon kommer närmast från Protek där hon var projektledare.
 Deniz Kalkan har anställts som sprinklerkonstruktör hos Intec. Han har tidigare arbetat som vvs-konstruktör på Technoresolut och Sweco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.