FLÄKTKONVEKTOR | 13 mar 2018

Fläktkonvektor för rena miljöer

Fläktkonvektor för rena miljöer

Fläktkonvektorer i Air-Hy-serien finns i tio storlekar och fyra versioner, med en kyleffekt på mellan 0,5 och 9 kW och värmeeffekt mellan 0,5 och 9,8 kW. Takkassetten Light-Hy finns i storlekar 60 x 60 centimeter och 90 x 90 centimeter och med kyleffekt på 1,6–10,9 kW samt värmeeffekt på 1,6–11,3 kW.

Serien är lämplig där man ställer stora krav på komfort och säkerhet samt där kraven på hygien finns, till exempel i kontor, skolor, gym och spaanläggningar. Den är även mycket lämplig för känsliga miljöer som sjukhus, kliniker, livsmedels- och farmaseptisk miljö där absoluta nivåer för hygien måste garanteras.

Serien introducerar även innovativ tekniskt-konstruktiva lösningar, användning av rostfritt material och minskning av polymer samt stor kapabilitet att hämma bakteriell spridning.

www.tpiab.com 

Publicerad 13 mars 2018

På nytt jobb

Pål Warolin har utsetts till ny vd på Uniwater AB, Göteborg. Han kommer från annan bransch.
 Peter Nyberg har anställts som energistrateg på Specialfastigheter Sverige AB, Stockholm. Han kommer från Aktea.
Leo Olsson har anställts som energingenjör hos Aktea AB, Stockholm. Han kommer från TUC. Jules Hanley har anställts som energiingenjör i Malmö. Hon kommer från Lunds tekniska högskola. Riccardo Maggioni har anställts som energispecialist i Göteborg. Han kommer från KYH.
Jonas Brandstedt har anställts som projektledare på Ventpartner i Västmanland AB, Västerås.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.