PRODUKTNYTT | 17 jun 2020

Designat i badrummet

Designat i badrummet

Geberit har tillsammans med den internationellt välkända arkitekten och formgivaren Antonio Citterio skapat en komplett badrumsserie med wc-stolar, bidéer, kommoder och badrumsmöbler för den designmedvetne.
Designserien karaktäriseras av att skarpa, tydliga linjer kompletterar kommodernas och wc-stolarnas mjuka organiska former. Trätexturen och de varma neutrala färgerna i möblerna är en levande kontrast till glasdörrarnas och bänkskivornas hårda material. Alla skåp kompletteras med handtag i mjuk champagnefärg. Tack vare senaste teknologin och smart design är det traditionella bräddavloppet dolt. Ett specialutvecklat avloppsskydd är snyggt integrerat i möbeln.

www.geberit.com

Publicerad 17 juni 2020

På nytt jobb

Lars Pellmark har utsetts till specialist teknisk förvaltning hos Jernhusen AB, Stockholm. Han kommer från Skandia fas­tigheter.
Bengt Bäckström har anställts som teknisk säljare på Hallströms verkstäder AB, Nälden. Han kommer från Fläktgroup.
 Sofie Bjurling har utnämnts till produktchef för varumärket Pneumatex hos IMI Hydronic Engineering AB. Hon var tidigare kundvårdsspecialist på företaget. Lena Särehag Bellwood har utsetts till produktchef för varumärkena TA och Heimeier. Hon kommer närmast från Protek där hon var projektledare.
 Deniz Kalkan har anställts som sprinklerkonstruktör hos Intec. Han har tidigare arbetat som vvs-konstruktör på Technoresolut och Sweco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.