PRODUKTNYTT | 17 jun 2020

Designat i badrummet

Designat i badrummet

Geberit har tillsammans med den internationellt välkända arkitekten och formgivaren Antonio Citterio skapat en komplett badrumsserie med wc-stolar, bidéer, kommoder och badrumsmöbler för den designmedvetne.
Designserien karaktäriseras av att skarpa, tydliga linjer kompletterar kommodernas och wc-stolarnas mjuka organiska former. Trätexturen och de varma neutrala färgerna i möblerna är en levande kontrast till glasdörrarnas och bänkskivornas hårda material. Alla skåp kompletteras med handtag i mjuk champagnefärg. Tack vare senaste teknologin och smart design är det traditionella bräddavloppet dolt. Ett specialutvecklat avloppsskydd är snyggt integrerat i möbeln.

www.geberit.com

Publicerad 17 juni 2020

På nytt jobb

 Jeanna Nylander har utsetts till vd för Bengt Dahlgren Syd AB, Malmö. Hon kommer från Allbygg.
Anders Sjögren har utnämnts till vd för Bastec AB, Stockholm. Han var tidigare affärsområdeschef Produkter på företaget.
Victor Ahl har anställts som energi- och vvs-ingenjör hos Energija, Jonsered. Han kommer från Afry.
Marcus Sandlund har utnämnts till kommersiell direktör på Caverion. Han var tidigare affärsområdeschef för advisory business i företaget.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.