Den glömda sidan

Det var lite råddigt inför lämningen av nummer tio. Inte så lite heller. Sidor flyttades om och först i sista stund fick tidningen rätt tågordning.I det läget snurrar siffrorna snabbt. Sidan 40 blir sidan 24 och 24:an blir något helt annat. Det kändes lite osäkert när jag till slut gav mig av hemåt. Fanns det verkligen något på alla sidor?Vi får tidningen hit till redaktionen lite tidigare än vad den når er läsares brevlådor. Igår kikade jag alltså igenom tian och fick hjärtat i halsgropen när jag kom till sidan 77. Gah! En tom sida… Sedan tittade jag lite noggrannare. Helt tom var den ju faktiskt inte… Kolla, du också – jag tror att det gäller dig!

Publicerad 21 oktober 2008

På nytt jobb

 Jeanna Nylander har utsetts till vd för Bengt Dahlgren Syd AB, Malmö. Hon kommer från Allbygg.
Anders Sjögren har utnämnts till vd för Bastec AB, Stockholm. Han var tidigare affärsområdeschef Produkter på företaget.
Victor Ahl har anställts som energi- och vvs-ingenjör hos Energija, Jonsered. Han kommer från Afry.
Marcus Sandlund har utnämnts till kommersiell direktör på Caverion. Han var tidigare affärsområdeschef för advisory business i företaget.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.