Kylutrustning | 28 jun

Dahl tar över franska kyllösningar

Dahl tar från och med nu över distributionen av kyllösningar från Friga-Bohn, som är en ledande fransk tillverkare inom kylutrustning.

Dahl tar över franska kyllösningar
Den franska kyllösningstillverkaren Friga-Bohn har ingått pratnerskap med DAhl för att öka sin närvaro på den svenska marknaden. Bild: Friga-Bohn

Partnerskapet kombinerar Dahls expertis inom kylteknik och projektledning med Friga-Bohns omfattande utbud av kommersiella och industriella kyllösningar.

– Friga-Bohns goda rykte som tillverkare av högkvalitativ kylutrustning är mycket imponerande, säger Andreas Jalmarsson, affärsområdeschef kyla, Dahl. Vi är övertygade om att vårt partnerskap möjliggör för oss att leverera ännu bättre kundlösningar.

Friga-Bohn är en fransk tillverkare av kommersiell och industriell kylutrustning som erbjuder ett brett utbud av produkter och har kommersiell närvaro i 46 länder i Europa och Mellanöstern och Afrika. Tillverkaren drivs av att utveckla, tillverka och sälja toppmoderna lösningar för kommersiella tillämpningar och livsmedelstjänster och deltar aktivt i kylomställningen till CO2- och A2L-lösningar.
– Dahl har lång erfarenhet av teknisk försäljning och erbjuder en omfattande täckning av den svenska marknaden. Vi kan därför utöka vår räckvidd och tillhandahålla pålitlig och effektiv kylutrustning till fler kunder, kommenterar Fabrice Jallerat, föräljningschef, distribution för Friga-Bohn i Europa.

Dahl och Friga-Bohn kommer att jobba med halvskräddarsydda kyllösningar enligt lokala krav. Kombinationen av högkvalitativa produkter, expertservice och support är ett säkert sätt att hjälpa kunderna att optimera kylsystemen och minska miljöpåverkan.

Källa: Dahl

Publicerad 28 juni 2023

På nytt jobb

Jakob de Ron har anställts som energikonsult på FVB Sverige AB, Stockholm. Han kommer från Property Partner.
Sebastian Franzke har anställts som teknisk säljare på projektservice hos Jeven AB, Gävle. Han kommer från Gävle kommun.
Rhode Östling har utsetts till gruppledare för vvs i Skåne hos Norconsult AB, Malmö. Hon kommer från WSP.
Christian Sjöström har anställts som drift-/servicetekniker hos Swegon Sverige i Malmö. Han kommer från Coor.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.