Marknad | 10 nov 2022

Comfort växer ytterligare med förvärv i Stockholm

ATI:s El & Energiteknik är sedan den 8 november en del av Comfort-kedjan. Med det nya installationsbolaget växer Comfort i Storstockholm inom el och energi och stärker sin position på marknaden ytterligare.

Comfort växer ytterligare med förvärv i Stockholm
Från och med 8 november är ATI´s El & Energiteknik AB en del av Comfort. Foto: Comfort

ATI:s El & Energiteknik startades 1996 och har idag 32 anställda och omsätter cirka 55 miljoner kronor 2022.  Företaget utgår från lokaler i Skärholmen och ägs av Andrei Muresan och Åsa Stenberg. Huvudinriktning är entreprenad och service med ett brett erbjudande för installationer och serviceuppdrag inom el, fordonsladdning, solenergi och energioptimering. De största kundgrupperna utgörs av bygg- och fastighetsbolag.

– Det är ett stort och viktigt steg för oss att ansluta till en av Sveriges största installationskedjor. Jag ser gemensamt inköp, marknadsföring och affärssystem som starka fördelar och inte minst nya kollegor och spännande bolag att samarbeta med. För min personal betyder det utveckling och framtida trygghet, säger Andrei Muresan, vd för ATI:s El & Energiteknik AB.

– Nu blir vi större i Stockholmsregionen inom el och energi vilket är helt i linje med vår strategi om att bli en av Sveriges största multidisciplinära installationskedjor. ATI:s El & Energiteknik AB stärker vår lokala närvaro med ett starkt erbjudande inom bygg- och fastighetsbranschen, säger Göran Swedérus, vd för Comfort-kedjan.

 

 

 

Källa: Comfort

Publicerad 10 november 2022

På nytt jobb

Jakob de Ron har anställts som energikonsult på FVB Sverige AB, Stockholm. Han kommer från Property Partner.
Sebastian Franzke har anställts som teknisk säljare på projektservice hos Jeven AB, Gävle. Han kommer från Gävle kommun.
Rhode Östling har utsetts till gruppledare för vvs i Skåne hos Norconsult AB, Malmö. Hon kommer från WSP.
Christian Sjöström har anställts som drift-/servicetekniker hos Swegon Sverige i Malmö. Han kommer från Coor.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.