GÖTEBORGSKÖP | 16 nov 2017

Bygghemma Group förvärvar butiken Frej Jonsson & Co i Göteborg

Bygghemma Group har tecknat avtal gällande förvärv av Frej Jonsson & Co, en ledande specialiserad aktör i Göteborgsområdet inom badrum och VVS. Bygghemma förstärker därmed sin fysiska närvaro som en del i bolagets omnikanalstrategi.  

Mikael Olander, VD och koncernchef för Bygghemma Group kommenterar förvärvet: 

– Jag vill hälsa Frej Jonsson välkommen till Bygghemma Group. Vi har en omnikanalstrategi där vi ser att stark fysisk närvaro är viktig, genom förvärvet av Frej Jonsson & Co förstärker vi denna del i vår strategi. 

Klas Tolf, VD för Frej Jonsson & Co kommenterar: 

– Vi är mycket glada över att ha blivit en del av Bygghemma Group, genom vilket vi förstärker våra möjligheter till fortsatt utveckling och tillväxt. Vi är övertygade om att Frej Jonsson & Co, som en del av Bygghemma Group, fortsatt kan stärka sin position som den ledande aktören inom badrum och VVS i Göteborgsområdet.

Den av Bygghemma förvärvade verksamheten består av butiken Frej Jonsson & Co i Högsbo, Göteborg, med en utställningsyta om 3400 m2, verksamheten Frej Jonsson Gross ingår ej som en del av förvärvet. Tillsammans med Frej Jonsson & Co har Bygghemma Group för avsikt att fortsätta bygga ett stabilt och lönsamt bolag med kunden i fokus, som arbetar nära leverantörerna för att erbjuda kunderna hög kvalitet och bästa tänkbara erbjudande och expertis. 

Bygghemma Group kommer fortsätta driva Frej Jonsson & Co som en självständig enhet vilken kommer att ingå i affärsenheten Arredo under segmentet DIY.   

Publicerad 16 november 2017

På nytt jobb

Pål Warolin har utsetts till ny vd på Uniwater AB, Göteborg. Han kommer från annan bransch.
 Peter Nyberg har anställts som energistrateg på Specialfastigheter Sverige AB, Stockholm. Han kommer från Aktea.
Leo Olsson har anställts som energingenjör hos Aktea AB, Stockholm. Han kommer från TUC. Jules Hanley har anställts som energiingenjör i Malmö. Hon kommer från Lunds tekniska högskola. Riccardo Maggioni har anställts som energispecialist i Göteborg. Han kommer från KYH.
Jonas Brandstedt har anställts som projektledare på Ventpartner i Västmanland AB, Västerås.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.