MÖLNDALSJOBB | 30 sep 2020

Brion installerar för GoCo Fujirebio

Brion Ventillation har av BRA Bygg i Göteborg fått uppdraget att utföra ventilation och styr när Fujirebio placerar sig i GoCo Health Innovation City i Anslutning till Astras forskningslokaler i Mölndal. Fastigheten är den första att uppföras i kvarteret och kommer vara en viktig kugge i utvecklingen av det resterande området GoCo Health Innovation City.

Avtalet innefattar 7800 m2 nybyggnation av nya lokaler för forskning, produktion och utveckling av analysmetoder för cancerdiagnostik. Projektvolymen är på ca 20 miljoner för brions del och projektet skall vara färdigställt sommaren 2021. Kontraktet är ett ABT kontrakt och projekteringen samt produktion är påbörjad. Projektet kommer för Brions del att beröra någon stans mellan 4-6 montörer och 1 tjänsteman.

– Vi på Brion är taggade och glada för att installera ventilation och styr på det första av projekten i GoCo Health Innovation Centre. Vi har tillsammans med Bra bygg lagt mycket tid och kraft på kalkylarbetet och att få förtroendet att vara med att uppföra projektet är riktigt spännande. Det är en pressad tidsplan och ett komplext bygge men det är precis sådana projekt vi är intresserade av. säger Niclas Engström, vd på Brion Ventilation.

 

Källa: Brion

Publicerad 30 september 2020

På nytt jobb

 Jeanna Nylander har utsetts till vd för Bengt Dahlgren Syd AB, Malmö. Hon kommer från Allbygg.
Anders Sjögren har utnämnts till vd för Bastec AB, Stockholm. Han var tidigare affärsområdeschef Produkter på företaget.
Victor Ahl har anställts som energi- och vvs-ingenjör hos Energija, Jonsered. Han kommer från Afry.
Marcus Sandlund har utnämnts till kommersiell direktör på Caverion. Han var tidigare affärsområdeschef för advisory business i företaget.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.