AVTAL | 13 dec 2017

Bravida tecknar ramavtal om service samt mindre installationsarbeten med Swedavia

Bravida har en lång relation med Swedavia och har under flera år levererat service- och installationstjänster till många av landets flygplatser. Nu har Bravida fått förnyat förtroende att leverera lösningar inom ventilation, vs, sprinkler, el, tele och data, till nio av landets flygplatser.

– Vi ser fram emot att vara en strategisk partner till Swedavia. Bravida har en stark lokal närvaro vilket gör att vi alltid finns nära landets flygplatser. Vår interna samordning av riksavtal bidrar också till en enklare kundkontakt och att vi kan leverera samma kvalitativa service runt om i landet, säger Stefan Marshall, Key Account Manager, Bravida.

Bravida blir bland annat förstahandsval inom el på Arlanda – ett avtal med ett riktvärde på 560 miljoner kronor och som omfattar fem leverantörer under en åttaårsperiod. Bravida blir även förstahandsval för uppdrag inom ventilation på både Arlanda och Bromma flygplats. Det avtalet har ett riktvärde på totalt 80 miljoner kronor för fyra leverantörer.

– Många flygplatser står inför en expansiv fas och vårt mål är att finnas nära våra kunder. Vi har sedan tidigare en filial på Arlanda som vi genom det här avtalet kommer att utöka, säger Mats Björkman, marknadschef, Bravida division Stockholm.

Avtalet löper över tre år och kan förlängas till en maximal avtalstid på åtta år.

Hela Swedavias upphandling omfattar både bygg- och installationstjänster. Det totala riktvärdet på avtalet, som omfattar samtliga flygplatser, tjänster och leverantörer är cirka 2,6 miljarder kronor fördelat på åtta år.

Publicerad 13 december 2017

På nytt jobb

Lars Pellmark har utsetts till specialist teknisk förvaltning hos Jernhusen AB, Stockholm. Han kommer från Skandia fas­tigheter.
Bengt Bäckström har anställts som teknisk säljare på Hallströms verkstäder AB, Nälden. Han kommer från Fläktgroup.
 Sofie Bjurling har utnämnts till produktchef för varumärket Pneumatex hos IMI Hydronic Engineering AB. Hon var tidigare kundvårdsspecialist på företaget. Lena Särehag Bellwood har utsetts till produktchef för varumärkena TA och Heimeier. Hon kommer närmast från Protek där hon var projektledare.
 Deniz Kalkan har anställts som sprinklerkonstruktör hos Intec. Han har tidigare arbetat som vvs-konstruktör på Technoresolut och Sweco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.