Flygplatsservice | 25 nov 2014

Bravida servar flygplatser

Bravida har ingått ett samarbete med det statligt ägda Swedavia som i olika omfattning gäller el, tele, data samt vs, ventilation och sprinkler på sju av Sveriges flygplatser. Bravida blir bland annat förstahandsval för uppdrag inom vs, ventilation och sprinkler på Arlanda och Bromma flygplats.

Förutom Arlanda och Bromma flygplats kommer Bravida utföra uppdrag på flygplaster i Landvetter, Malmö, Ronneby, Luleå och Umeå.

–  Vi ser att det finns goda förutsättningar för ett bra samarbete i och med de nya ramavtalen, säger Jessica Molén, strategisk inköpare på Swedavia.

Det som skiljer flygplatser från många andra arbetsplatser är säkerhetskraven. För Bravidas servicepersonal innebär det höga utbildningskrav och avancerade säkerhetsrutiner.

– Vi är stolta över att ha vunnit Swedavias förtroende och över att ha levt upp till en hög kravbild. Swedavias verksamhet fyller en extremt viktig samhällsfunktion och vi på Bravida kommer att se till att verksamheten fungerar som den ska dygnet runt, året om, säger Mats Björkman, affärsutvecklare på Bravida.

Ramavtalet omfattar el, tele, data samt vs, ventilation och sprinkler. Det sträcker sig fram till den 15 maj 2016.

Källa: Bravida

Publicerad 25 november 2014

På nytt jobb

Anna Cornander har utsetts till produktchef för hållbar fjärrvärme hos Eon, Malmö. Hon kommer från Rise.
Ann Wingård har utsetts till försäljningschef på Indoor Energy, Solna. Hon kommer från Coromatic.
Christopher Peralta har anställts som energicontroller hos Enstar AB, Stockholm. Han kommer från annan bransch. Abiel Tesfamhret har anställts som energikontroller. Han kommer från Knivsta kommunfastigheter och bostäder.
Daniel Serell har utnämnts till vd för Sandbäckens rör i Kalmar AB där han tidigare var projektledare.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.