Bravida installerar i nya Clarion Hotel på Arlanda för 70 MSEK

Bravida har fått i uppdrag att installera vs, ventilation, kyla och sprinkler i det som kommer att bli Sveriges största flygplatshotell på Stockholm-Arlanda Airport.  

Projektet genomförs som ett partneringprojekt mellan NCC Construction Sverige AB och Swedavia AB. Ordervärdet för Bravida är ca 70 miljoner kronor.

Clarion Arlanda blir Arlandas största hotell med 413 rum i en 14 våningar hög byggnad och kommer att bli ett förstklassigt affärshotell med ett tydligt och exklusivt formspråk. Hotellet blir navet i nya Stockholm Airport City och byggs ihop med Sky City och terminalerna vilket ger gästerna direkt tillgänglighet till både den regionala kollektivtrafiken och den globala, det vill säga flyget. Projekteringen har börjat och Bravida börjar installera våren 2011. Cirka 20 montörer från Bravida kommer att arbeta med installationerna.

Källa: Bravida 

Publicerad 28 maj 2010

På nytt jobb

 Jeanna Nylander har utsetts till vd för Bengt Dahlgren Syd AB, Malmö. Hon kommer från Allbygg.
Anders Sjögren har utnämnts till vd för Bastec AB, Stockholm. Han var tidigare affärsområdeschef Produkter på företaget.
Victor Ahl har anställts som energi- och vvs-ingenjör hos Energija, Jonsered. Han kommer från Afry.
Marcus Sandlund har utnämnts till kommersiell direktör på Caverion. Han var tidigare affärsområdeschef för advisory business i företaget.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.