Bravida installerar i nya Clarion Hotel på Arlanda för 70 MSEK

Bravida har fått i uppdrag att installera vs, ventilation, kyla och sprinkler i det som kommer att bli Sveriges största flygplatshotell på Stockholm-Arlanda Airport.  

Projektet genomförs som ett partneringprojekt mellan NCC Construction Sverige AB och Swedavia AB. Ordervärdet för Bravida är ca 70 miljoner kronor.

Clarion Arlanda blir Arlandas största hotell med 413 rum i en 14 våningar hög byggnad och kommer att bli ett förstklassigt affärshotell med ett tydligt och exklusivt formspråk. Hotellet blir navet i nya Stockholm Airport City och byggs ihop med Sky City och terminalerna vilket ger gästerna direkt tillgänglighet till både den regionala kollektivtrafiken och den globala, det vill säga flyget. Projekteringen har börjat och Bravida börjar installera våren 2011. Cirka 20 montörer från Bravida kommer att arbeta med installationerna.

Källa: Bravida 

Publicerad 28 maj 2010

På nytt jobb

Pål Warolin har utsetts till ny vd på Uniwater AB, Göteborg. Han kommer från annan bransch.
 Peter Nyberg har anställts som energistrateg på Specialfastigheter Sverige AB, Stockholm. Han kommer från Aktea.
Leo Olsson har anställts som energingenjör hos Aktea AB, Stockholm. Han kommer från TUC. Jules Hanley har anställts som energiingenjör i Malmö. Hon kommer från Lunds tekniska högskola. Riccardo Maggioni har anställts som energispecialist i Göteborg. Han kommer från KYH.
Jonas Brandstedt har anställts som projektledare på Ventpartner i Västmanland AB, Västerås.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.