KÖK OCH BAD | 13 dec 2018

Bli färgstark i köket

Bli färgstark i köket

Designserien Silhouet från Damixa har nu utökats med tre ytbehandlingar som ger flermöjligheter att sätta en mer personlig prägel på sitt hem. I serien finns blandare och duschar för både kök och badrum. Den introducerades tidigare i år i krom, och nu finns alltså Silhouet med de nya ytorna i mattsvart, stål och mässing.

För två av de nya ytbehandlingarna – stål och mässing – har Damixa använt den speciella pvd-tekniken. Det ger en mycket hård metallbeläggning som är smutsavvisande, tålig mot repor och som inte bleknar. Den matta lacken är särskilt resistent mot smuts och fingeravtryck och håller den svarta färgen under många år.

Silhouetserien erbjuder flera Damixafunktioner som exempelvis kallstart, skållningsskydd, Rub clean och Eco save.

www.damixa.se

Publicerad 13 december 2018

På nytt jobb

Lars Pellmark har utsetts till specialist teknisk förvaltning hos Jernhusen AB, Stockholm. Han kommer från Skandia fas­tigheter.
Bengt Bäckström har anställts som teknisk säljare på Hallströms verkstäder AB, Nälden. Han kommer från Fläktgroup.
 Sofie Bjurling har utnämnts till produktchef för varumärket Pneumatex hos IMI Hydronic Engineering AB. Hon var tidigare kundvårdsspecialist på företaget. Lena Särehag Bellwood har utsetts till produktchef för varumärkena TA och Heimeier. Hon kommer närmast från Protek där hon var projektledare.
 Deniz Kalkan har anställts som sprinklerkonstruktör hos Intec. Han har tidigare arbetat som vvs-konstruktör på Technoresolut och Sweco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.