KÖK OCH BAD | 13 dec 2018

Bli färgstark i köket

Bli färgstark i köket

Designserien Silhouet från Damixa har nu utökats med tre ytbehandlingar som ger flermöjligheter att sätta en mer personlig prägel på sitt hem. I serien finns blandare och duschar för både kök och badrum. Den introducerades tidigare i år i krom, och nu finns alltså Silhouet med de nya ytorna i mattsvart, stål och mässing.

För två av de nya ytbehandlingarna – stål och mässing – har Damixa använt den speciella pvd-tekniken. Det ger en mycket hård metallbeläggning som är smutsavvisande, tålig mot repor och som inte bleknar. Den matta lacken är särskilt resistent mot smuts och fingeravtryck och håller den svarta färgen under många år.

Silhouetserien erbjuder flera Damixafunktioner som exempelvis kallstart, skållningsskydd, Rub clean och Eco save.

www.damixa.se

Publicerad 13 december 2018

På nytt jobb

Dick Sellberg har anställts som säljare hos Roth Sverige AB, Malmö. Han kommer från STP Konsult.
Christel Ternström har anställts som innesäljare på Ekovent AB, Malmö. Hon kommer från Lindab.
Jenny Stenberg har utsetts till produktchef bygginfo hos Svensk byggtjänst, Stockholm. Hon kommer från Fastighetsmäklarförbundet.
 Kristin Olving har anställts som konsult för att jobba med miljöcertifieringar och taxo­nomi på Energi och miljö hos Bengt Dahlgren Göteborg AB. Hon kommer från annan bransch. Tobias Dahlquist har anställts som biträdande vvs-konsult. Han kommer från Yrgo. Jesper Knutsson har anställts som expert på cirkulära vattensystem och dagvattenhantering. Han kommer från Chalmers. Linnea-Louise Joo har anställts som biträdande konsult. Hon kommer från Chalmers. Pär Holm har anställts som elkonsult. Han kommer från Bravida. Christoffer Alm har anställts som konsult och gruppledare inom energieffektivisering. Han kommer från Chalmers industriteknik. Moa Normark har anställts som biträdande vvs-konsult. Hon kommer från Chalmers. Fredrik Risby har anställts som seniorkonsult som besiktningsman, uppdragsledare, byggledning och kontroll­ansvarig i Borås. Han kommer från Afry.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.