BLANDARE | 13 maj 2018

Blandar som en svan

Blandar som en svan

Swan by Oras är en helt ny design som förenar svanens graciösa linjer med Oras funktioner.

Köksblandaren finns tillgänglig i flera utföranden. Grundmodellen har två vred (vingarna), där ett reglerar flödet och det andra temperaturen. Den elektroniska modellen har en presspad som gör att blandaren kan öppnas och stängas med ett enkelt knapptryck. Den har också en LED-lampa som ger högre säkerhet genom att lysa rött när vattentemperaturen överstiger 32 grader. Om temperaturen stiger över 45 grader varnar lampan genom att blinka.

www.oras.se 

Publicerad 13 maj 2018

På nytt jobb

Lars Pellmark har utsetts till specialist teknisk förvaltning hos Jernhusen AB, Stockholm. Han kommer från Skandia fas­tigheter.
Bengt Bäckström har anställts som teknisk säljare på Hallströms verkstäder AB, Nälden. Han kommer från Fläktgroup.
 Sofie Bjurling har utnämnts till produktchef för varumärket Pneumatex hos IMI Hydronic Engineering AB. Hon var tidigare kundvårdsspecialist på företaget. Lena Särehag Bellwood har utsetts till produktchef för varumärkena TA och Heimeier. Hon kommer närmast från Protek där hon var projektledare.
 Deniz Kalkan har anställts som sprinklerkonstruktör hos Intec. Han har tidigare arbetat som vvs-konstruktör på Technoresolut och Sweco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.