Beulcogruppen förvärvar PD Prefab & Design

Beulcogruppen, bestående av de rörelsedrivande företagen Beulco Armatur AB och Impel AB, förvärvar PD Prefab & Design AB.

PD Prefab som etablerades 1998 är specialiserade på kundunika lösningar inom plast. 

I sortimentet ingår prefabricerade avloppssystem, tryckdelar och specialprodukter i PEH, PP, PVDF och PEX. Tack vare sin mångåriga erfarenhet har företaget en bred kompetens inom polymerteknik. Genom nära kontakt med kunderna har man nått en stark marknadsposition i södra Sverige.

Genom detta förvärv förstärker Beulcogruppen sin satsning på prefablösningar för VVS och OEM-marknaden. Beulco Armaturs rikstäckande säljorganisation skall marknadsföra och sälja PD Prefabs produkter och lösningar i övriga delar av Sverige och därigenom erbjuds nu ett komplett sortiment och lösningar till fler kunder.

PD Prefab kommer att fortsätta att verka som självständigt företag och kommer att drivas vidare som tidigare med produktion och kontor i Staffanstorp. Nuvarande ägare kommer att kvarstå och leda företaget.

Källa: Beulco

Publicerad 10 maj 2012

På nytt jobb

Dick Sellberg har anställts som säljare hos Roth Sverige AB, Malmö. Han kommer från STP Konsult.
Christel Ternström har anställts som innesäljare på Ekovent AB, Malmö. Hon kommer från Lindab.
Jenny Stenberg har utsetts till produktchef bygginfo hos Svensk byggtjänst, Stockholm. Hon kommer från Fastighetsmäklarförbundet.
 Kristin Olving har anställts som konsult för att jobba med miljöcertifieringar och taxo­nomi på Energi och miljö hos Bengt Dahlgren Göteborg AB. Hon kommer från annan bransch. Tobias Dahlquist har anställts som biträdande vvs-konsult. Han kommer från Yrgo. Jesper Knutsson har anställts som expert på cirkulära vattensystem och dagvattenhantering. Han kommer från Chalmers. Linnea-Louise Joo har anställts som biträdande konsult. Hon kommer från Chalmers. Pär Holm har anställts som elkonsult. Han kommer från Bravida. Christoffer Alm har anställts som konsult och gruppledare inom energieffektivisering. Han kommer från Chalmers industriteknik. Moa Normark har anställts som biträdande vvs-konsult. Hon kommer från Chalmers. Fredrik Risby har anställts som seniorkonsult som besiktningsman, uppdragsledare, byggledning och kontroll­ansvarig i Borås. Han kommer från Afry.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.