BLANDARE | 13 okt 2018

Bad med industrikänsla

Bad med industrikänsla

Det italienska badrumsföretaget Gessi har gjort sitt första samarbete med en amerikansk designer, David Rockwell. Resultatet är blandarserien Inciso som har skapats med inspiration från industrin.

Produkterna i serien har alla en design där släta ytor kombineras med texturerande mönster. Kollektionen är gjord av massiv mässing och finns tillgänglig i en mängd olika ytbehandlingar inklusive svart metall, brons och borstad mässing. Alla dessa ytbehandlingar ger ett brett utbud av både utseende och känsla, vilket bidrar till att Inciso passar in i alla tänkbara badrumsmiljöer.

Serien erbjuder en mängd produkter som gör det enkelt att skapa en helhet i badrummet.

www.sanova.se 

Publicerad 13 oktober 2018

På nytt jobb

Magnus Stockhaus har anställts som försäljningsingenjör på Danfoss Climate Solutions i Oskarshamn. Han kommer från Rawplug. Tomas Sandberg har anställts som försäljningsingenjör i Stockholm. Han kommer från annan bransch. Thomas Eriksson har anställts som säljare inom fjärrvärme/fjärrkyla och energioptimering i Stockholm. Han kommer från Grundfos. Alexandra Tilander har anställts som teknisk supportingenjör i Göteborg. Hon kommer från Frico. Ludvig Lundh har anställts som säljare i Stockholm. Han kommer från Elektroskandia.
Sven Carlsson har utsetts till vd för Höganäs energi AB. Han kommer från Hässleholms miljö.
Maria Bard har utnämnts till teamleader i kombination med product manager hos Esbe AB, Reftele. Joi Elebo och Per-Johan Brodén har utnämnts till product managers.
Mari Nilsson har utsetts till vd och koncernchef för Infjärdens värme AB. Hon kommer från Adecco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.