Förvärv | 8 aug

Assemblin stärker installationsverksamheten

Assemblin El har förvärvat installationsbolaget M3 Installation AB i Stockholm. Bolaget har en omsättning på cirka 35 miljoner och sysselsätter 21 anställda.

Assemblin stärker installationsverksamheten
Assemblin har förvärvat M3 Installation AB. Från vänster: Björn Ring, projektledare M3, Mikael Ekstam, filialchef M3, Daniel Klerdal, verksamhetsutveckling Assemblin. Foto: Assemblin

M3 Installation AB startade sin verksamhet 2004 och är idag ett stabilt entreprenad- och servicebolag med verksamhet i Storstockholm. Huvudkontoret ligger i Täby i norra Stockholm. Bolagets uppdrag fördelar sig relativt jämnt mellan entreprenad- och serviceuppdrag, främst avseende kommersiella fastigheter samt renoveringar av butiker och gallerior. Bland större kunder kan nämnas Arcona, Vasakronan och Willys butiker.

– M3 Installation har en väl etablerad och välskött organisation med kompetenta medarbetare och en fin hög andel nöjda, lojala kunder. Vi är mycket glada över detta förvärv som innebär att vi får ett bra fotfäste i Stockholmsområdet. Vår gemensamma ambition är att i nära samverkan fortsätta utveckla verksamheten till nytta både för dess medarbetare och kunder, säger Fredrik Allthin, vd och affärsområdeschef på Assemblin El.

Källa: Assemblin

Publicerad 8 augusti 2023

På nytt jobb

Jakob de Ron har anställts som energikonsult på FVB Sverige AB, Stockholm. Han kommer från Property Partner.
Sebastian Franzke har anställts som teknisk säljare på projektservice hos Jeven AB, Gävle. Han kommer från Gävle kommun.
Rhode Östling har utsetts till gruppledare för vvs i Skåne hos Norconsult AB, Malmö. Hon kommer från WSP.
Christian Sjöström har anställts som drift-/servicetekniker hos Swegon Sverige i Malmö. Han kommer från Coor.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.