ÅMÅLSJOBB | 23 feb 2022

Assemblin i nytt multitekniskt uppdrag utanför Åmål

Assemblin i nytt multitekniskt uppdrag utanför Åmål

Assemblin har tilldelats uppdraget att utforma och installera all fastighetsteknik vid om- och utbyggnaden av Tösse skola i Åmåls kommun. Uppdragets totala värde ligger i intervallet 15–20 miljoner kronor.

Tösse skola i Åmåls kommun står inför ombyggnad. Befintliga byggnader kommer att fogas samman, rustas upp och byggas om, vilket påverkar både lektionslokaler och utrymmen för personal och administration. Projektet omfattar även tillbyggnad av en förskola och utemiljö. Samtidigt sker ett utbyte och uppgradering av tekniska system och installationer, vilket inkluderar nya solceller och laddplatser.

Åmåls Kommunfastigheter är beställare och Bertil Johanssons bygg i Mellerud är entreprenör, som i sin tur har valt Assemblin som leverantör av installationer inom el, värme och sanitet, ventilation och automation.

– Det känns jättekul att vi på Assemblin har fått ansvar för helheten. För närvarande pågår projekteringen, och själva byggstarten sker i mars. Vi ser fram mot att bidra till att utveckla och modernisera Tösse skola tillsammans med övriga parter i det här projektet, säger David Bindgård, regionchef på Assemblin VS.

Källa: Assemblin

Publicerad 23 februari 2022

På nytt jobb

 Jeanna Nylander har utsetts till vd för Bengt Dahlgren Syd AB, Malmö. Hon kommer från Allbygg.
Anders Sjögren har utnämnts till vd för Bastec AB, Stockholm. Han var tidigare affärsområdeschef Produkter på företaget.
Victor Ahl har anställts som energi- och vvs-ingenjör hos Energija, Jonsered. Han kommer från Afry.
Marcus Sandlund har utnämnts till kommersiell direktör på Caverion. Han var tidigare affärsområdeschef för advisory business i företaget.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.