NORGEJOBB | 21 nov 2021

Assemblin förlänger serviceavtal med Avinor på Gardermoen

Avinor har tecknat nytt ramavtal med Assemblin avseende underhåll av värme-och sanitetsinstallationer på Gardermoen, Oslo flygplats. Avtalet löper på två år med option på förlängning i maximalt ytterligare sex år vilket skulle motsvara ett beräknat totalt kontraktsvärde på 40 – 60 MNOK.

Sedan fem år tillbaka har Assemblin haft ett ramavtal med Avinor avseende service och underhåll av värme- och sanitets-installationer på Gardermoen. Efter avslutad avtalsperid har avtalet konkurrensutsatts, och Assemblin har därefter fått förnyat förtroende i två år med option på förlängning i ytterligare två + två + två år.

Avinor är en god och säker uppdragsgivare, och detta ramavtal är ett av våra största serviceavtal.

–  Vi har fått bra återkoppling på vår tidigare leverans och våra kompetenta medarbetare, vilket har bidragit till förlängningen. Avinor är en god och säker uppdragsgivare, och detta ramavtal är ett av våra största serviceavtal. Vi är därför mycket glada över det förnyade förtroendet, säger filialchef Torgny Volden på Assemblins serviceverksamhet i Norge.

 

Källa: Assemblin

Publicerad 21 november 2021

På nytt jobb

Pål Warolin har utsetts till ny vd på Uniwater AB, Göteborg. Han kommer från annan bransch.
 Peter Nyberg har anställts som energistrateg på Specialfastigheter Sverige AB, Stockholm. Han kommer från Aktea.
Leo Olsson har anställts som energingenjör hos Aktea AB, Stockholm. Han kommer från TUC. Jules Hanley har anställts som energiingenjör i Malmö. Hon kommer från Lunds tekniska högskola. Riccardo Maggioni har anställts som energispecialist i Göteborg. Han kommer från KYH.
Jonas Brandstedt har anställts som projektledare på Ventpartner i Västmanland AB, Västerås.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.