NORGEJOBB | 27 okt 2021

Assemblin får stort installationsuppdrag i regeringskvarteret i Oslo

Efter att ha deltagit i planeringsfasen har Assemblin Norge även erhållit installationsuppdraget avseende tekniska rörsystem i källarplanet under Regeringskvarteret i Oslo. Uppdraget blir Assemblin Norges största VS-uppdrag någonsin och ett av Assemblin-koncernens tio största nu pågående projekt.

I mars 2020 ingick Assemblin ett samverkansavtal med huvudentreprenören Veidekke om deltagande i planeringsfasen (fas 1) avseende byggprojektet ”K201 Kjeller”, som är ett nytt källarplan under det nya regeringskvarteret. Projektet har nu gått in i produktionsfasen (fas 2), och Assemblin har kontrakterats för att installera kvalificerade värme- och sanitetstekniska system som bland annat inkluderar industrirörsystem, där Assemblin nyttjar sin spetskompetens inom industriservice i Sarpsborg.

– Det nya regeringskvarteret är ett av de största norska byggprojekten någonsin, och vi är mycket stolta över att vara en del av detta utvecklingsprojekt. Det ställer höga krav på kvalitet, säkerhet, arbetsmiljösäkerhet och hållbarhet, vilket också är viktiga fokusområden för oss på Assemblin, säger Torkil Skancke Hansen, vd och affärsområdeschef på Assemblin i Norge.

Projektet beräknas vara avslutat under vintern 2025

Källa: Assemblin

Publicerad 27 oktober 2021

På nytt jobb

Anna Cornander har utsetts till produktchef för hållbar fjärrvärme hos Eon, Malmö. Hon kommer från Rise.
Ann Wingård har utsetts till försäljningschef på Indoor Energy, Solna. Hon kommer från Coromatic.
Christopher Peralta har anställts som energicontroller hos Enstar AB, Stockholm. Han kommer från annan bransch. Abiel Tesfamhret har anställts som energikontroller. Han kommer från Knivsta kommunfastigheter och bostäder.
Daniel Serell har utnämnts till vd för Sandbäckens rör i Kalmar AB där han tidigare var projektledare.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.