VENTILATION | 19 sep 2017

Anslutningslåda för tyst ventilation

Anslutningslåda för tyst ventilation

Nu lanseras två nya anslutningslådor. Den ena, ATTS, är en kompakt låda för till- eller frånluft. Lådan innehåller ett mät- och injusteringsspjäll som går att demontera utan att inställningarna ändras. Täthetsklassen är C och korrosivitetsklassen C3. Kanalanslutningsdiametern är 100 till 315 millimeter, donanslutningsdiametern 100 till 400 millimeter. Lådan finns med kanal-/donanslutningar 1:1 och 1:2.  Lådan har inga utstickande fogar.

Den andra lådan, ATTD, ersätter den tidigare modellen ATTC. Denna låda ger en låg ljudnivå och finns med kanal-/donanslutningar 1:2 och 1:3. Även här kan mät- och injusteringsspjället demonteras utan att man ändrar på inställningarna.

www.flaktwoods.se

Publicerad 19 september 2017

På nytt jobb

 Jeanna Nylander har utsetts till vd för Bengt Dahlgren Syd AB, Malmö. Hon kommer från Allbygg.
Anders Sjögren har utnämnts till vd för Bastec AB, Stockholm. Han var tidigare affärsområdeschef Produkter på företaget.
Victor Ahl har anställts som energi- och vvs-ingenjör hos Energija, Jonsered. Han kommer från Afry.
Marcus Sandlund har utnämnts till kommersiell direktör på Caverion. Han var tidigare affärsområdeschef för advisory business i företaget.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.