KONFERENS | 13 jan

Alla montrar bokade på VAK

Den 15-16 mars är det dags för VA-branschen att samlas i Helsingborg för den årliga konferensen Vatten Avlopp Kretslopp. Alla 37 monterplatser är nu bokade. Det finns fortfarande chans att anmäla sig som deltagare på konferensen.

Alla montrar bokade på VAK
Den 15-16 mars arrangeras konferensen Vatten Avlopp Kretslopp i Helsingborg. Arrangörerna meddelar nu att alla monterplatser är utsålda. Foto: VA-guiden

Konferensen kommer att hållas på Clarion Hotel & Congress Sea U i Helsingborg och arrangeras av VA-guiden i samarbete med Helsingborgs stad, Event in Skåne och Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp (NSVA).

VAK tjuvstartas den 14 mars på eftermiddagen med inspirationsföreläsning av Renata Chlumska och studiebesök på RecoLab. Den 15-16 mars hålls ett fullspäckat konferensprogram och parallellt pågår en utställning och arrangörerna meddelar nu att alla 37 monterplatserna är bokade. Det finns fortfarande chans att boka in sig om deltagare på konferensen.

Källa: VA-guiden

Publicerad 13 januari 2023

På nytt jobb

Jakob de Ron har anställts som energikonsult på FVB Sverige AB, Stockholm. Han kommer från Property Partner.
Sebastian Franzke har anställts som teknisk säljare på projektservice hos Jeven AB, Gävle. Han kommer från Gävle kommun.
Rhode Östling har utsetts till gruppledare för vvs i Skåne hos Norconsult AB, Malmö. Hon kommer från WSP.
Christian Sjöström har anställts som drift-/servicetekniker hos Swegon Sverige i Malmö. Han kommer från Coor.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.