KONFERENS | 13 jan 2023

Alla montrar bokade på VAK

Den 15-16 mars är det dags för VA-branschen att samlas i Helsingborg för den årliga konferensen Vatten Avlopp Kretslopp. Alla 37 monterplatser är nu bokade. Det finns fortfarande chans att anmäla sig som deltagare på konferensen.

Alla montrar bokade på VAK
Den 15-16 mars arrangeras konferensen Vatten Avlopp Kretslopp i Helsingborg. Arrangörerna meddelar nu att alla monterplatser är utsålda. Foto: VA-guiden

Konferensen kommer att hållas på Clarion Hotel & Congress Sea U i Helsingborg och arrangeras av VA-guiden i samarbete med Helsingborgs stad, Event in Skåne och Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp (NSVA).

VAK tjuvstartas den 14 mars på eftermiddagen med inspirationsföreläsning av Renata Chlumska och studiebesök på RecoLab. Den 15-16 mars hålls ett fullspäckat konferensprogram och parallellt pågår en utställning och arrangörerna meddelar nu att alla 37 monterplatserna är bokade. Det finns fortfarande chans att boka in sig om deltagare på konferensen.

Källa: VA-guiden

Publicerad 13 januari 2023

På nytt jobb

Lars Pellmark har utsetts till specialist teknisk förvaltning hos Jernhusen AB, Stockholm. Han kommer från Skandia fas­tigheter.
Bengt Bäckström har anställts som teknisk säljare på Hallströms verkstäder AB, Nälden. Han kommer från Fläktgroup.
 Sofie Bjurling har utnämnts till produktchef för varumärket Pneumatex hos IMI Hydronic Engineering AB. Hon var tidigare kundvårdsspecialist på företaget. Lena Särehag Bellwood har utsetts till produktchef för varumärkena TA och Heimeier. Hon kommer närmast från Protek där hon var projektledare.
 Deniz Kalkan har anställts som sprinklerkonstruktör hos Intec. Han har tidigare arbetat som vvs-konstruktör på Technoresolut och Sweco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.