Ventilation | 20 aug 2023

Aggregat ger bra luft i skolan

Luftbehandlingsaggregatet Verso R 1000 FSA C5, är designat speciellt för skolor. 

Aggregat ger bra luft i skolan

Det är en decentraliserad kanalfri luftbehandlingsenhet som sägs säkerställa höga nivåer av luftkvalitet och främjar en effektivare inlärningsmiljö. Den roterande värmeväxlaren hjälper till att upprätthålla fuktbalansen och de integrerade ljuddämparna säkerställer ljudisolering – varken ljudet utifrån eller driften av utrustningen kommer att höras inomhus.

Luftbehandlingsaggregatet för skolor lämpar sig för klasser med upp till 30 elever. Dessutom kan maskinen användas för både nya och renoverade kommersiella tillämpningar.

Maxflöde m3/h vid 100 Pa: 1 000.

Källa: komfovent.se

Publicerad 20 augusti 2023

På nytt jobb

Lars Pellmark har utsetts till specialist teknisk förvaltning hos Jernhusen AB, Stockholm. Han kommer från Skandia fas­tigheter.
Bengt Bäckström har anställts som teknisk säljare på Hallströms verkstäder AB, Nälden. Han kommer från Fläktgroup.
 Sofie Bjurling har utnämnts till produktchef för varumärket Pneumatex hos IMI Hydronic Engineering AB. Hon var tidigare kundvårdsspecialist på företaget. Lena Särehag Bellwood har utsetts till produktchef för varumärkena TA och Heimeier. Hon kommer närmast från Protek där hon var projektledare.
 Deniz Kalkan har anställts som sprinklerkonstruktör hos Intec. Han har tidigare arbetat som vvs-konstruktör på Technoresolut och Sweco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.