KONSULTKÖP | 13 sep 2021

Afry köpte TM Konsult

Afry köpte TM Konsult
- Vi ser fram emot att tillsammans bidra till utvecklingen inom Afry i norra Sverige, säger Anders Franklin, vd för TM Konsult AB. Foto: Privat

Med förvärvet av arkitekt- och teknikkonsultbolaget ökar Afry sin lokala närvaro i en region där investeringar i mångmiljardklassen för industrins klimatomställning väntas de kommande decennierna, och etablerar ett helhetserbjudande inom bygg och fastighet.

TM Konsult grundades 1966 och är ett multidisciplinärt bolag med stark lokal förankring. Deras tjänsteutbud och geografiska placering kompletterar Afrys befintliga verksamhet, och parterna etablerar tillsammans ett helhetserbjudande i den expansiva regionen.

– Vi ser fram emot att stärka vår plattform i norra Sverige, och vara en självklar partner till våra kunder i den hållbara omställningen. Vi är så glada över att välkomna TM Konsult, som är en perfekt matchning i erbjudande och kompetens, men också i företagskultur, säger Malin Frenning, chef för division Infrastructure på Afry.

– Att bli en del av ett bolag som Afry medför många utvecklingsmöjligheter för både våra medarbetare och kunder, vilket jag är mycket glad över. Vi ser fram emot att tillsammans bidra till utvecklingen inom Afry i norra Sverige, säger Anders Franklin, vd för TM Konsult AB.

TM Konsult AB har en årlig omsättning på cirka 100 miljoner kronoroch har 112 anställda baserade i åtta städer i Västerbotten och Västernorrland.  

Källa: Afry

Publicerad 13 september 2021

På nytt jobb

Pål Warolin har utsetts till ny vd på Uniwater AB, Göteborg. Han kommer från annan bransch.
 Peter Nyberg har anställts som energistrateg på Specialfastigheter Sverige AB, Stockholm. Han kommer från Aktea.
Leo Olsson har anställts som energingenjör hos Aktea AB, Stockholm. Han kommer från TUC. Jules Hanley har anställts som energiingenjör i Malmö. Hon kommer från Lunds tekniska högskola. Riccardo Maggioni har anställts som energispecialist i Göteborg. Han kommer från KYH.
Jonas Brandstedt har anställts som projektledare på Ventpartner i Västmanland AB, Västerås.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.