INSTALLATION | 26 apr 2022

Bravida installerar i nytt centrallager

Bravida ska utföra detaljprojektering samt installation av el och brandlarm vid Dahls nya centrallager i Bålsta. Projektet kommer att sysselsätta 10-15 anställda under ett års tid.

Bravida installerar i nytt centrallager
Bravida ska installera brandlarm och el i Dahls nya centrallager i Bålsta.

– Jag är glad att vi har fått förtroendet av NREP Logicenters att vara med och bidra i detta projekt. Vi har tillsatt ett erfaret projektteam med stor kunskap i att utföra installationer i moderna logistikanläggningar. Jag känner mig trygg med att vi kommer att genomföra även detta projekt på ett bra sätt och i gott samarbete, kommenterar Conny Häggman, avdelningschef på Bravida.

Den nya logistikanläggningen omfattar 72 000 kvadratmeter och kommer att bli ett toppmodernt helautomatiskt centrallager. Anläggningen har ett högt hållbarhetsfokus och kommer att miljöcertifieras enligt BREEAM nivå ’Excellent’. I Bravidas uppdrag ingår detaljprojektering och totalentreprenad av el och brandlarm.

– Vi har sedan tidigare ett bra samarbete med Bravida och känner oss i trygga händer när det kommer till leverans av detta komplexa projekt, kommenterar Eva Sterner, ansvarig för Development Logicenters.
Projektet startar i maj 2022 och förväntas vara klart maj 2023. Ordervärdet är 33 miljoner.

Publicerad 26 april 2022

På nytt jobb

 Jeanna Nylander har utsetts till vd för Bengt Dahlgren Syd AB, Malmö. Hon kommer från Allbygg.
Anders Sjögren har utnämnts till vd för Bastec AB, Stockholm. Han var tidigare affärsområdeschef Produkter på företaget.
Victor Ahl har anställts som energi- och vvs-ingenjör hos Energija, Jonsered. Han kommer från Afry.
Marcus Sandlund har utnämnts till kommersiell direktör på Caverion. Han var tidigare affärsområdeschef för advisory business i företaget.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.