Värmeregulator

Värmeregulator

Värmeregulatorn S203 är avsedd för vattenburna uppvärmningssystem med två värmekretsar och en tapparvarmvattenkrets. Regulatorn är förprogrammerad och lätt att installera och konfigurera.

S203 har en kapsling som är avsedd för utanpåliggande montage.

Modbus RTU ingår nu som standard vilket kan kompletteras med Modbus TCP/IP om man önskar koppla upp enheten mot överordnat system. Enheten kan fjärrstyras genom Ounet, ett molnbaserat

Scada-system som nås via webbläsaren i datorn, mobilen eller surfplattan. Via Ounet kan du bland annat enkelt se driftbilder och är- och börvärden, hantera larm och ställa in påminnelser för service och underhåll.

 

Publicerad 10 mars 2015

På nytt jobb

 Jeanna Nylander har utsetts till vd för Bengt Dahlgren Syd AB, Malmö. Hon kommer från Allbygg.
Anders Sjögren har utnämnts till vd för Bastec AB, Stockholm. Han var tidigare affärsområdeschef Produkter på företaget.
Victor Ahl har anställts som energi- och vvs-ingenjör hos Energija, Jonsered. Han kommer från Afry.
Marcus Sandlund har utnämnts till kommersiell direktör på Caverion. Han var tidigare affärsområdeschef för advisory business i företaget.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.