Annons

VILL DU JOBBA HOS OSS?

Vi på vvs-branschens ledande tekniktidning Energi & Miljö söker nu en webbredaktör. Åtminstone tror jag att det är den bästa benämningen på den person vi är ute efter... Eller kanske digital kreatör?

Du ska hur som helst vara frilansjournalist med utbildning, kunskap och erfarenhet om hur vi på bästa sätt kan ge våra läsare bra digitala nyheter. 

Vi jobbar i Wordpress med vår nya hemsida - och vi vill synas mycket socialt, framför allt på LinkedIn och Facebook och kanske på någon ytterligare plattform. Kanske kan vi utveckla tankarna på podd eller film? 

I dagsläget gör vi ett tryckt magasin i tolv nummer per år, vilket vi gjort i 93 år. Det är magasinets nyheter som är grunden för vårt digitala arbete. 

Jag tror att det här är ett jobb som bäst sköts av en frilansjournalist någonstans i Sverige. Sannolikt går det åt några timmar i veckan för att få till bra nyheter från branschen. 

Jag ser fram emot att du hör av dig via mejl med en intresseanmälan!

Peter Olofsson, chefredaktör för Energi & Miljö
peter.olofsson@energi-miljo.se  

Energi & Miljö är den ledande tekniktidningen inom vvs, energi och inomhusmiljö. Tidningen ges ut av Energi- och Miljötekniska Föreningen (EMTF) och läses av tekniker och beslutsfattare inom installationsbranschen. www.energi-miljo.se