Annons

Sandbäckens förvärvar Trisec AB

KÖP

​Sandbäcken-koncernen fortsätter sin tillväxtresa och stärker sin position i Östergötland med omnejd genom ytterligare ett förvärv - Trisec AB.
Trisec är ett service- och entreprenadföretag som är specialiserade på energieffektiva automationslösningar i fastigheter och industrilokaler.  

Företaget, som har sitt huvudkontor i Norrköping, omsätter cirka 25 miljoner kronor och sysselsätter 14 medarbetare. Trisec har en bred kundbas bestående av fastighetsägare, bostadsbolag och industribolag fördelade över stora delar av Östergötland. 

- Jag är glad över att hälsa Jonas Stenbäck tillsammans med medarbetare varmt välkomna till Sandbäckens. Trisec är ett framgångsrikt och spännande företag med hög kompetens och bred erfarenhet av att möta kundernas behov av energismarta lösningar i olika fastighetsmiljöer, säger André Roos, Affärsutvecklingschef, tillika chef Sandbäckens region Öst. 

Trisec AB kommer kvarstå i nuvarande form men som fristående dotterbolag inom Sandbäckenkoncernen, med rapportering till André Roos.  

Avtalet signerades per den 17 november 2020 och övertagandet är planerat till den 1 december 2020. 

 

Källa: 
Sandbäcken
Annons