Annons

Sandbäckens förvärvar Rörbolaget i Nässjö AB

NÄSSJÖKÖP

Sandbäckens stärker sin position i Nässjö genom förvärv av Rörbolaget i Nässjö AB. Sedan tidigare finns Sandbäckens etablerade på orten genom bolaget Sandbäckens Rör i Vetlanda AB
Rörbolaget i Nässjö AB startades 2005 och har en stark marknadsposition med en kundmix bestående av lokala fastighetsbolag, industriföretag, offentlig sektor och fastighetsägare som exempelvis bostadsrättsföreningar.

Bolagets verksamhet och affärserbjudande omfattar traditionella vvs-installationer, från badrum och fjärrvärmecentraler till industrimontage med licenssvetsning. 

-          Jag är mycket glad och stolt över att få hälsa Rörbolaget varmt välkomna till Sandbäckens. Tommy och Ulf tillsammans med sina duktiga medarbetare kommer att stärka vår marknadsposition ytterligare i Nässjö med omnejd, säger Torbjörn Carlsson, VD Sandbäckens Rör i Vetlanda tillika Regionchef Syd.

Övertagandet är beräknat till januari 2021.

-          Vi ser fram emot att fortsätta utveckla bolaget tillsammans med Sandbäckens. Genom att gemensamt möta marknaden kommer vi att kunna erbjuda våra kunder en starkare installatör och partner med ökade resurser och ett bredare utbud, säger Tommy Ottosson och Ulf Karlsson, Delägare Rörbolaget i Nässjö AB.

Annons