Annons

Iproj startar i Norrköping

KONSULTKONTOR

IProj expanderar med kontor i Norrköping 

Det går bra för Örebrobaserade projekteringsföretaget IProj, som nu expanderar med ett nytt kontor i Norrköping. IProj som specialiserat sig på installationsprojektering kopplat till VVS-arbeten har haft fullt upp sedan oktober 2017 då företaget grundades, och växte under 2018 från fyra till sju medarbetare. Nu hoppas företaget på att göra samma resa i Östergötland.
Projekteringsföretaget IProj har haft fullt upp sedan företaget grundades i oktober 2017, och efterfrågan av installationsprojektering är fortsatt hög. Med ett nytt kontor i Norrköping växer företaget med fler kompetenser ¬– både från konsultsidan och entreprenadsidan. 
Kontoret kommer att öppna i slutet av januari, med Eddie Melin som enhetschef.

– Det är fortsatt högt tryck i branschen och det byggs mycket både i Örebro och Norrköping – två städer som är i expansiva faser med behov av nya bostäder och kontorslokaler. Samma sak gäller för Linköping som ligger geografiskt nära Norrköping. Genom att öppna det nya kontoret i Norrköping får vi in ännu mer kompetens i företaget och vi tror att etableringen kommer kunna skapa en hel del synergieffekter, säger Thomas Ahlström, vd på IProj.

Norrköpingskontoret kommer ledas av Eddie Melin, som kommer från entreprenadsidan och rollen som projektledare hos VentPartner Östergötland.  

– Det känns väldigt kul att få möjligheten att etablera IProj i Östergötland. Nu startar ett arbete med att bygga upp en grupp som trivs ihop och kan skapa bra resultat tillsammans. Teamet kommer bestå av personer som alla har olika expertiskunskap och erfarenhet. Tillsammans med Örebro-kontoret kommer vi få en riktigt bra bredd inom företaget, säger Eddie Melin, ny enhetschef på IProj Norrköping.

Annons