Annons

Instalco köper i Borås

KÖP

Instalco förstärker sin VS-verksamhet genom förvärv av AB Borås Rörinstallationer. Bolaget grundades 1933 och omsättningen uppgår till cirka 75 miljoner.

AB Borås Rörinstallationer (ABRI) är ett anrikt företag inom värme och sanitet med verksamheten inriktad både på service och entreprenader. Bolaget är ett av Borås äldsta VVS-företag och har idag 48 anställda.

- ABRI är ett välrenommerat och robust företag med snart 90 år i branschen. Med ABRI stärker vi vår verksamhet och närvaro i Västsverige. Vi är glada över att få med ännu ett bolag med en sådan lång och gedigen historia bakom sig och vi ser goda samarbetsmöjligheter med övriga Instalcobolag i regionen, säger Klas Larsson, affärsområdesansvarig för Instalco Väst.

ABRI är primärt verksamma i Borås och Sjuhäradsbygden, där man utför installationer, reparationer och underhåll inom värme, sanitet och värmepumpar. Kunderna som både är offentliga och privata är i huvudsak kommuner, landsting, fastighetsbolag och byggbolag men även restaurangkedjor, bostadsrättföreningar och privatpersoner.

Källa: 
Instalco
Annons