Annons

Brion installerar för GoCo Fujirebio

Annons
MÖLNDALSJOBB

Brion Ventillation har av BRA Bygg i Göteborg fått uppdraget att utföra ventilation och styr när Fujirebio placerar sig i GoCo Health Innovation City i Anslutning till Astras forskningslokaler i Mölndal. Fastigheten är den första att uppföras i kvarteret och kommer vara en viktig kugge i utvecklingen av det resterande området GoCo Health Innovation City.

Avtalet innefattar 7800 m2 nybyggnation av nya lokaler för forskning, produktion och utveckling av analysmetoder för cancerdiagnostik. Projektvolymen är på ca 20 miljoner för brions del och projektet skall vara färdigställt sommaren 2021. Kontraktet är ett ABT kontrakt och projekteringen samt produktion är påbörjad. Projektet kommer för Brions del att beröra någon stans mellan 4-6 montörer och 1 tjänsteman.

- Vi på Brion är taggade och glada för att installera ventilation och styr på det första av projekten i GoCo Health Innovation Centre. Vi har tillsammans med Bra bygg lagt mycket tid och kraft på kalkylarbetet och att få förtroendet att vara med att uppföra projektet är riktigt spännande. Det är en pressad tidsplan och ett komplext bygge men det är precis sådana projekt vi är intresserade av. säger Niclas Engström, vd på Brion Ventilation.

 

Källa: 
Brion
Annons