TF-Service köpte i Skellefteå

Sundsvall

Teknisk Fastighetsservice AB med huvudkontor i Sundsvall förvärvar AB VVS & Kyl teknik Nord i Skellefteå med 8 anställda och en omsättning på ca 15 Mkr.

Are förvärvar Climat80-Gruppen

KÖP
Are förvärvar Climat80 Gruppen som verkar inom fastighetssektorn i södra Sverige, däribland i Malmö, Lund och Helsingborg.

Ramavtal i väst

AVTAL

VVS-montör vann pris för exeptionellt hög kvalitet

YRKESTÄVLING

Efter fyra intensiva tävlingsdagar avslutades Yrkes-VM 2019 i Kazan, Ryssland. Totalt blev det ett silver, tre brons och sex Medallion for Excellence till det svenska Yrkeslandslaget.

ORAB förvärvar RSM i Piteå

KÖP

​Instalcobolaget ORAB tar position i Norrbotten genom förvärv av RSM, Rör Svets Montage i Piteå AB. Genom förvärvet stärker ORAB sin verksamhet längs norrlandskusten med dess industrier.

Rörgrossisterna uppdaterar klassiskt rörsortiment

RÖRDATABAS

Trots att produktutvecklingen i VVS-branschen är snabb så används fortfarande det ”klassiska rörsortimentet” med gängrör, aducerade rördelar och liknande med jämna mellanrum.

Sweco köpte vvs- och elkonsult i Finland

KONSULTKÖP
Sweco har köpt Avecon Ltd, ett finskt ingenjörsföretag. Genom förvärvet stärker Sweco sin verksamhet i Österbotten-regionen i Finland.

Bravida installerar för 30 miljoner i Norra Tyresö

TOTALINSTALLATION

Bravida får återigen JM Entreprenads förtroende att installera lösningar för el, vs och ventilation i miljöbyggnadsklassade projekt när Småa AB och Riksbyggen bygger nytt i Tyresö.

Brist på personal hämmar energisparandet

Almedalen

Bristen på utbildad personal inom installationsbranschen gör att det kan bli svårt att genomföra energieffektiviseringen av fastigheter.