Annons

Viking partners förvärvar Vesam Group

KATRINEHOLMSKÖP

Viking Partners förvärvat aktiemajoriteten i Vesam gruppens bolag; Vesam AB i Katrineholm, Ebes Ventilation i Västerås AB i Västerås, Elservice i Hallsberg AB i Hallsberg samt SmartPac AB.

Fyra Instalcobolag i gemensamt uppdrag i Borlänge

ventilation

Samverkan centralt vid bygget ny brandstation i Lillehammer

NORGE

Norska Instalcobolaget Haug og Ruud VVS har fått i uppdrag att vara med i ett samverkansprojekt vid bygget av Lillehammers nya brandstationer. Uppdraget gäller kompletta installationer av VS.

Assemblin utför omfattande multiprojekt för AstraZeneca

SÖDERTÄLJEJOBB

Assemblin har vunnit uppdraget att utföra multidisciplinära tekniska installationer inom el, ventilation, kyla, VS, styr och smide för AstraZeneca i Södertälje.

Sjukhusjobb i Göteborg

GÖTEBORGSJOBB

 

Assemblin tecknar multitekniskt ramavtal för Rocklunda

VÄSTERÅSJOBB

Assemblin har tecknat ett multidisciplinärt ramavtal med Rocklunda Fastigheter AB för installation och service av tekniska installationer i samtliga arenor vid Rocklunda-området i Västerås.

Bravidajobb på Geelys hotell i Göteborg

HOTELLJOBB

Geely bygger ett nytt hotell med BRA Bygg som huvudentreprenör.

Brion Installerar åt PEAB på Lunds tekniska högskola

LUNDJOBB
Brion VS Skåne har tecknat avtal med Peab för VVS installationerna när Lunds tekniska högskola moderniserar lokalerna på maskinteknik.

Skoljobb i Botkyrka

SKOLJOBB

Instamate AB har fått förtroendet att vara multidisciplinär installationsentreprenör inom rör, ventilation & styr åt JSB gällande Falkbergskolan i Botkyrka.

Blekingska Nationen i Lund investerar hållbart med en Malmberg EnerGeo

GEOENERGI
Malmberg ska på uppdrag av NIMAB Entreprenad AB leverera en Malmberg EnerGeo® på totalentreprenad till Stiftelsen Heruleros nyproduktion av 165 studentlägenheter samt gemensamhetslokaler åt Bleki