Bravida förvärvar E3K

STOCKHOLMSKÖP

Bravida har köpt E3K och stärker därmed helhetserbjudandet i Stockholm inom installation, service, automation, el, ventilation, vs och fastighetsdrift.

Fyra Instalcobolag i gemensamt uppdrag åt Peab

MALMÖJOBB

Sprinklerbolaget och tre andra Instalcobolag har fått ett gemensamt uppdrag åt Peab Sverige AB i Malmö.

Gösta Schelin med Pactor och Ventilationshygien blir del av Currentum

VENTILATIONSKÖP

Ingenjörsfirman Gösta Schelin, Pactor och Ventilationshygien

Bravida förvärvar IEAB

MALMÖKÖP

Bravida förvärvar IEAB och tar genom förvärvet en starkare position inom ventilationssegmentet i Malmö. Bolaget omsätter idag omkring 75 MSEK och har 23 anställda.

Fyra Instalcobolag i samarbete vid nybyggnation av äldreboende

INSTALLATIONSSAMARBETE

Fyra Instalcobolag har fått ett gemensamt uppdrag åt NCC och Micasa vid nybyggnation av ett vård- och omsorgsboende i Rinkeby i Stockholm.

Rörköp i Värmland

VÄRMLANDSKÖP

Företagsgruppen Currentum växer när partnerskap ingås med Tingvallastadens Rör och Ibjerge Installation. Bolagen blir en del av Currentum men bibehåller sina varumärken.

Assemblin utför omfattande multiprojekt med miljöprofil i Linköping

LINKÖPINGSJOBB

Assemblin har fått uppdraget att utföra multitekniska installationer inom el, säkerhet, ventilation och VS i den nya stadsdelen Ebbepark i centrala Linköping.

Stein Arne Svaeren, ventilationschef i Assemblin Norge. Foto: Assemblin

Assemblin ventilationsväxer i Norge

NORGEKÖP.

Genom förvärv av ventilationsbolaget Nor-Klima T. Svendsen AS (”Nor-Klima”) stärker Assemblin sin ventilationsposition i Drammen, Norge.

Ahlsell köpte Vent Group Nordic

GROSSHANDELSKÖP

Ahlsell har tecknat avtal om att förvärva Vent Group Nordic AB, en ventilationsspecialist som erbjuder hög service och ett brett produktsortiment för professionella aktörer.

Viking partners förvärvar Vesam Group

KATRINEHOLMSKÖP

Viking Partners förvärvat aktiemajoriteten i Vesam gruppens bolag; Vesam AB i Katrineholm, Ebes Ventilation i Västerås AB i Västerås, Elservice i Hallsberg AB i Hallsberg samt SmartPac AB.