Annons

Bravida förvärvar Profire Sprinkler

SPRINKLERKÖP

Bravida har köpt Profire Sprinkler AB, ett installations- och serviceföretag i Västra Mälardalen med 35 anställda och en omsättning på runt 70 miljoner.

Bravida bygger i Bålsta

LOGISTIK

Axfoodskoncernens nya logistikcenter kommer att bli ett av Europas modernaste lager för butik och e-handel.

Bravidajobb på Stora Bältförbindelsen

BROJOBB

Sund & Bælt A/S har återigen gett Bravida förtroendet att ansvara för drift och underhåll av alla mekaniska och elektriska system på Stora Bält-förbindelsen.

Sjukhusjobb i Göteborg

GÖTEBORGSJOBB

 

Bravidajobb på Geelys hotell i Göteborg

HOTELLJOBB

Geely bygger ett nytt hotell med BRA Bygg som huvudentreprenör.

Bravida förvärvar Energibygg AS i Norge

KÖP
Bravida köper 100 procent av aktierna i Energibygg AS och kommer nu att kunna erbjuda spetskompetens inom energirådgivning till nya och befintliga kunder.

Luftbehandlingsentreprenad på Södermalm

LUFTENTREPRENAD
Vasakronan bygger ny kontorsbyggnad som omfattar 23 000 kvadratmeter fördelat över sju våningsplan på Södermalm i Stockholm.

Bravida köpte i solcellsföretag

KÖP

Bravida har köpt Solkraft EMK AB som erbjuder installation och service av solcellslösningar för villor, lantbruk och kommersiella fastigheter.

Bravidaköp i Östervåla

KÖP

Bravida har tecknat avtal om förvärv av inkråmet från Östervåla VVS AB, och stärker därmed sin verksamhet inom värme och sanitet i Uppland med 14 nya medarbetare.

Bravida tecknar avtal om förvärv av verksamheten från Östervåla VVS

Östervåla

Bravida har tecknat avtal om förvärv av inkråmet från Östervåla VVS AB, och stärker därmed sin verksamhet inom vs i Uppland med 14 nya medarbetare.