Annons

Bravida köpte i Mora

MORAKÖP.

Bravida stärker sin position inom värme och sanitet i Mora och förvärvar rörelsen i Mora Orsa VVS

Bravida förvärvar Öbergs Vent Teknik AB

JÖNKÖPINGSKÖP

Bravida förvärvar bolaget Öbergs Vent Teknik AB och stärker därmed sin position inom ventilation i Jönköping. Bolaget omsätter cirka 57 miljoner kronor och har 22 anställda.

Ny bravidaregion i Göteborg

GÖTEBORGSREGION

Bravida bildar nu en region för service och en för installation i Göteborg. Målet är att bli marknadsledande inom alla teknikområden för både service och installation.

Bravida förvärvar Reglerteknik

REGLERKÖP.

Bravida förvärvar bolaget Reglerteknik i norr AB och kommer därmed att förstärka sin position inom automation i norra Sverige.

Bravida förvärvar bolaget Dala Klimat. Foto: Bravida

Bravida förvärvar Dala Klimat

Dalaköp.

Bravida förvärvar bolaget Dala Klimat och kommer därmed att förstärka sin position inom ventilation, installation, service, energioptimering och OVK-besiktningar i Leksand.

Roger Blomkvist, vd på E3K och Lars Täuber, divisionschef på Bravida i Stockholm. Foto: Bravida

Bravida förvärvar E3K

STOCKHOLMSKÖP.

Bravida har köpt E3K och stärker därmed helhetserbjudandet i Stockholm inom installation, service, automation, el, ventilation, vs och fastighetsdrift.

Bravida förvärvar IEAB

MALMÖKÖP

Bravida förvärvar IEAB och tar genom förvärvet en starkare position inom ventilationssegmentet i Malmö. Bolaget omsätter idag omkring 75 MSEK och har 23 anställda.

Bravida förvärvar Profire Sprinkler

SPRINKLERKÖP

Bravida har köpt Profire Sprinkler AB, ett installations- och serviceföretag i Västra Mälardalen med 35 anställda och en omsättning på runt 70 miljoner.

Bravida bygger i Bålsta

LOGISTIK

Axfoodskoncernens nya logistikcenter kommer att bli ett av Europas modernaste lager för butik och e-handel.

Bravidajobb på Stora Bältförbindelsen

BROJOBB

Sund & Bælt A/S har återigen gett Bravida förtroendet att ansvara för drift och underhåll av alla mekaniska och elektriska system på Stora Bält-förbindelsen.