Regionansvarig med säljansvar, mellansverige

 

 

 

 

 

 

 

 

Vill du bli vår nya tekniske säljare som levererar innovativa och konkurrenskraftiga fjärrvärme- och fjärrkylelösningar på en växande marknad där miljö och energibesparing är ett starkt ledord?

Har du erfarenhet inom VVS-branschen, är utåtriktad, nyfiken och vill pröva något nytt? Då kanske det här är något för dig! Här kan du få nytta av dina kunskaper inom området och hjälpa kunder till nya lösningar inom värme- och kyla som är bättre för miljön.

Din region är området kring Mälardalen, Värmland och Dalarna. Placering är din hemort. Arbetet innebär bearbetning av befintliga samt nya kunder men också utformning av systemlösningar som utförs på ditt kontor som antingen är i hemmet eller med en kontorslösning i närheten av hemorten.

Din profil
Vi söker dig som har en vana av att arbeta självständigt, och som trivs med det. Du drivs av teknisk problemlösning och har ett starkt resultat- och kundfokus. Som person är du mån om att göra ett varaktigt gott intryck och är duktig på att bygga upp och underhålla relationer.
Som säljare är du en aktiv och god lyssnare, du analyserar behov på ett systematiskt sätt för att hitta nya möjligheter till långsiktiga affärer.

HögforsGST är en ledande nordisk leverantör av utrustning och praktisk kunskap inom fjärrvärmeteknik. Vår målsättning är att ha kunden i centrum, vara flexibla, tillförlitliga samt att utveckla och förnya oss.

Vi är ett erfaret och trivsamt gäng som nu behöver förstärka med en regionansvarig för Mellansverige. Sedan flera år expanderar vi starkt på flera marknader, ett resultat av att vi erbjuder konkurrenskraftiga lösningar i en bransch med stark medvind

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Intenso Teknikrekrytering. Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Malou Magnusson 0707-58 87 45.
 

Ansök här