PÅ NYA POSTER. Stefan Johansson har utsetts till vd för Sandbäckens Rör i Lund AB. Han kommer från Rörmontören Syd.

 

Robert Schwartze har utsetts till driftchef på Higab, Göteborg. Han kommer från Källfelt Byggnads.

Emil Lundmark har utsetts till försäljningschef för affärsområdet Mark hos Aarsleff Rörteknik. Han kommer från annan bransch.

Tobias Persson har utsetts till försäljningschef hos Solarwatt för de nordiska länderna. Han kommer från Enertech.

Erik Austvik har anställts som teknisk säljare hos Stulz Nordics AB, Stockholm. Han kommer från Viessmann.

Kjell Nirhagen har anställts som säljare hos Beulco Armatur AB med ansvar för distrikt Mälardalen, Uppsala, Gävle och Stockholm. Han kommer från Voltair luftbehandling.

Christian Abelin har utsetts till Nordenchef för Viking Nordic AB, Sollentuna. Han kommer från ComfortZone.

Johan Wärmé har anställts som teknisk rådgivare/säljare hos Fläktgroup AB. Han kommer från Fastighets AB Balder.

Peter Nyberg har anställts som senior energikonsult hos Aktea AB:s kontor i Uppsala. Han kommer från Bonava. Andreas Nyberg har utnämnts till kontorschef på Aktea i Göteborg.

Shima Dehvari har anställts som biträdande projektledare med inriktning innovation hos Bengt Dahlgren Stockholm AB. Hon kommer från KTH. Martin Wernqvist har anställts som biträdande konstruktör Han är nyexaminerad från Newton Yrkeshögskola som vvs-ingenjör.

Elsa Forsgren har anställts som biträdande konsult på Bengt Dahlgren Stockholm Geo AB. Hon kommer från KTH.

Ted Blomberg har anställts som it-ansvarig på Bengt Dahlgren Brand & Risk AB, Stockholm. Han kommer från Coromatic.

Ulrika Snellman har utnämnts till vd för Södertörns Fjärrvärme AB.

Torbjörn Carlsson har utnämnts till chef för region Syd inom Sandbäcken, med placering i Vetlanda.

Peter Hjerpe har utsetts till affffärsområdesansvarig för Öst inom Instalco och Ulf Bergquist har utsetts till affffärsområdesansvarig för Väst. Hjerpe kvarstår som vd för JN El och Bergquist kvarstår som vd för Ventpartner.

Linus Lundin har anställts för att arbeta med brandskyddsprojektering, brandskyddsbeskrivningar, brandskyddsritningar, analytisk dimensionering och bränders påverkan på bärande konstruktioner hos Brandskyddslaget, med placering i Örebro. Tim Hedlund har anställts för att arbeta med brandskyddsprojektering i form av förenklad och analytisk dimensionering, men han arbetar även med brandteknisk projektering av bärande konstruktioner med placering i Karlstad. Båda kommer från Luleå tekniska universitet.

Anneli Kouthoofd har utsetts till vd för Svenska Byggbranschens Utvecklingsfond (SBUF), Stockholm. Hon kommer från Byggmaterialindustrierna.

Frida Michols har anställts som affffärsutvecklare och energispecialist hos Nordic Energy Audit AB, Linköping. Hon kommer från Linköpings universitet.

 

PÅ NYTT JOBB? Mejla uppgifter till Mark Kretz, mark.kretz@energi-miljo.se.
SÖKER DU PERSONAL? Platsannonsera i Energi & Miljö och på www.energi-miljo.se. För mer information kontakta fredrik.eckerstrom@informa.se.