Kylaggregat med multirörsystem

Kylaggregat med multirörsystem

KYLA De nya multirörkylaggregaten (CMAA/scroll och RTMA/skruv) från Trane är lämpliga för många tillämpningar inom luftkonditionering och industriprocesser där samtidig uppvärmning och kylning är ett krav. Totalt omfattar sortimentet 17 nya multirörkylaggregat med scrollkompressorer och 9 aggregat med skruvkompressorer. Storlekarna varierar från 50 till 810 kW.

Den nya serien multirörkylaggregat är särskilt lämplig i länder med mild vinter i byggnader där uppvärmningssystemet är utformat för lågtemperaturradiatorer eller golvvärme med vattentemperaturer på 30-35 °C. Aggregaten har EC-fläktar och Dynamic Logic Control-teknik som är en elektronisk styrenhet som styr utifrån returvattentemperaturen.

CMAA scroll LITEN

Publicerad 10 december 2014

På nytt jobb

Lars Pellmark har utsetts till specialist teknisk förvaltning hos Jernhusen AB, Stockholm. Han kommer från Skandia fas­tigheter.
Bengt Bäckström har anställts som teknisk säljare på Hallströms verkstäder AB, Nälden. Han kommer från Fläktgroup.
 Sofie Bjurling har utnämnts till produktchef för varumärket Pneumatex hos IMI Hydronic Engineering AB. Hon var tidigare kundvårdsspecialist på företaget. Lena Särehag Bellwood har utsetts till produktchef för varumärkena TA och Heimeier. Hon kommer närmast från Protek där hon var projektledare.
 Deniz Kalkan har anställts som sprinklerkonstruktör hos Intec. Han har tidigare arbetat som vvs-konstruktör på Technoresolut och Sweco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.