Kadesjös Ingenjörsbyrå AB

Sedan starten 1945 är Kadesjös ett heltäckande konsultföretag inom bygg- och VVS-projektering som skaffat sig en marknadsledande roll i Mälardalen.

Vi har den kompetens som krävs för att vara med i alla delar av ett byggprojekt, från budgetering, förprojektering, projektering, upphandling och byggledning, till slutlig kontroll och besiktning. När så behövs utnyttjar vi vårt omfattande nätverk av samarbetspartners.

Vi lägger stor vikt vid att sätta oss in i kundens situation för att därefter kunna anpassa lösningarna på ett optimalt sätt. Våra projektgrupper är flexibla och anpassas helt efter uppdragen. Vi tar gärna ett totalansvar i projekten, men arbetar även som en del i beställarens egen organisation.

Uppdragen varierar i storlek, från bostäder och kontor till komplicerade processbyggnader – både i Sverige och utomlands.

Vår främsta resurs är våra ca 60 medarbetare som ständigt utvecklar sin kompetens. Vi har en väl avvägd mix av både yngre och äldre tjejer och killar som skapar en familjär stämning i företaget. Personalomsättningen är mycket låg vilket ger en uppskattad kontinuitet i kontakterna med våra kunder.