Renovering | 8 feb

Energieffektivisering hos Bravida

Bravidas lokaler i Fosie ska moderniseras och energieffektiviseras - självklart med Bravidas egna produkter och lösningar. Bravida hyr lokalerna av Wihlborgs.

Energieffektivisering hos Bravida
Wihlborgs ska modernisera Bravidas lokaler i Fosie och självklart kommer flera av Bravidas produkter och tekniska lösningar att användas. Foto: Wihlborgs

Bravida har hyrt lokalerna i Hundlokan 10 i Fosie av Wihlborgs sedan 2010. Nu ska lokalerna moderniseras och energieffektiviseras.

Bravidas verksamhet i Malmö omfattar flera olika funktioner; kontor, arkiv, utbildningslokaler, omklädningsrum, lager och plåtverkstad, vilka alla ryms i fastigheten.

– Möjligheten att samla alla funktioner under samma tak och närheten till inre ringleden är viktiga kriterier för oss, vilket gör fastigheten fortsatt perfekt för oss. Vi har arbetat efter ledorden ljus, närhet och energi när vi planerat för ombyggnaden och ser fram emot att välkomna medarbetarna tillbaka till fräscha och energieffektiva lokaler i början av nästa år, säger Mattias Norlander, regionchef för Bravida.

– Ombyggnaden av Hundlokan 10 är ett bra exempel på hur vi tillsammans med hyresgästen kan göra stora, positiva och hållbara förändringar i befintligt bestånd. Vi är också glada att över att få fortsätta samarbetet med Bravida, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.

 

Källa: Wihlborgs

Publicerad 8 februari 2024

På nytt jobb

Fredrik Aspe partner på Ebab, har axlat rollen som  vd för Ebab i Stockholm.
Pär Snickar har utsetts till nyckelkundsansvarig för Ouman AB, Göteborg. Han kommer från Regin.
Peter Nöjd har anställts som teknisk säljare på Voltair AB:s Stockholmskontor. Han kommer från Bevent Rasch.
Christian Björkman har utnämnts till försäljningschef för Hansgrohe AB. Han var tidigare projektledare på företaget.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.