Rörsvetsning | 8 feb

Efterfrågan på komplex rörsvetsning ökar

Hydroscand Special Hoses har investerat i fixturutrustning för att möta en ökad efterfrågan på rörsvetsning och komplexa rörsystem med olika vinklar och mått.

Efterfrågan på komplex rörsvetsning ökar
Hydroscand Special Hoses investerar i fixturutrustning för att möta en ökad efterfrågan på rörsvetsning och komplexa rörsystem med olika vinklar och mått. Foto: Hydroscand

En ökad efterfrågan på rörsvetsning och komplexa rörsystem har skapat behovet att utöka sin avancerad utrustning för att möta kundernas krav på precision och effektivitet, därför investerar Hydroscands specialavdelning, Hydroscand Special Hoses i fixturutrustning.

– Vi är glada över att utveckla vår avdelning och genom det tillgodose våra kunders behov av komplex rörsvetsning. Det gör att vi kan erbjuda ett konkurrenskraftigt erbjudande, säger Rickard Öreteg, platschef på Hydroscand Special Hoses.

Investeringen möjliggör svetsning av rör med olika vinklar och säkerställer att alla mått blir exakta. Det säkerställer ett konsekvent tillverkningssätt och bidrar till ökad kvalitet.

Källa: Hydroscand

Publicerad 8 februari 2024

På nytt jobb

Lars Pellmark har utsetts till specialist teknisk förvaltning hos Jernhusen AB, Stockholm. Han kommer från Skandia fas­tigheter.
Bengt Bäckström har anställts som teknisk säljare på Hallströms verkstäder AB, Nälden. Han kommer från Fläktgroup.
 Sofie Bjurling har utnämnts till produktchef för varumärket Pneumatex hos IMI Hydronic Engineering AB. Hon var tidigare kundvårdsspecialist på företaget. Lena Särehag Bellwood har utsetts till produktchef för varumärkena TA och Heimeier. Hon kommer närmast från Protek där hon var projektledare.
 Deniz Kalkan har anställts som sprinklerkonstruktör hos Intec. Han har tidigare arbetat som vvs-konstruktör på Technoresolut och Sweco.

Föreningen för branschens proffs

Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Aktiviteterna, utbildningarna och verktygen du behöver för att utvecklas i din yrkesroll. Gå med i EMTF du också.

Läs mer om fördelarna av medlemskap i EMTF

Nyhetsbrev från Energi & Miljö

Nyheterna, reportagen, forskningen och frågorna för oss som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader.
Gratis varje vecka direkt i din inkorg.

jag godkänner att energi-miljo.se sparar och hanterar mina kontaktuppgifter.